MAXIMOVA🌷

Щітка для масажу та миття голови

Щітка для масажу та миття голови

Обираючи даний ґаджет планувала використовувати для миття голови, щоб краще промивати шкіру але спробувавши вперше просто промасажувати голову була вражена на скільки це розслабляє та дарує приємні відчуття.

Щітка зроблена дуже добре, використані якісні матеріали. Одразу після розпакування не було жодного запаху резини чи посторонніх неприємних ароматів. Силікон тактильно приємний, досить пружній і не жорсткий. Бамбукова частина гладенька. Взагалі, візуально красивий дизайн👌

В руці щітка лежить дуже зручно. За два місяці використання виглядає як нова. Не з’явилось жодних тріщин чи пошкоджень! Не деформується від води.

Щітка для масажу та миття голови
Щітка для масажу та миття голови
Щітка для масажу та миття голови

Перший варіант - це використання після нанесення пілінгів для шкіри голови або просто під час миття голови. Щітка допомагає краще розподілити продукт/спінити продукт, водночас роблячи масаж. Чесно скажу, не кожного разу звертаюсь до щітки для таких процедур, а користовую під настрій.

Другий варіант - виключно для сухого масажу голови. Ось це моя тема! Це такий кайф! Щітка лежить у мене на тумбі біля ліжка і ввечері перед сном я часто роблю нею масаж. Така процедура дуже розслабляє, особливо актуально після важкого напруженого дня. Приділяю увагу всим ділянкам голови (як в вказано в описі) скроням, потилиці і шиї навіть.

Після масажу відчувається прилив крові, а це дуже корисно для волосяних цибулин.

Щетинки приємно контактують з шкірою, вони пружні, не подразнюють і не пошкоджують, не плутаються у волоссі.

Дуже рекомендую саме цю щітку, якщо ви в пошуках.