getejra

Підсіла на роликові гелі від Eveline

Один з цих гельчиків, а саме з алое, я вже використала та відправила в викидушки і вирішила купити йому на заміну такий самий, а так як біля нього на полиці стояв ще один цікавий - вирішила взяти на пробу, оскільки мені дуже сподобався такий формат засобів. Я не фанат патчів під очі (можливо, мені ще не потрапляли справді дієві і хороші), тому для мене такий варіант роликового гелю є чудовою альтернативою.

Приємно охолоджує шкіру, особливо якщо тримати в холодильнику, хоча навіть без нього - засіб дуже освіжаючий. Сам гель рідкий, як водичка, розумію, що на зиму мені не підійде, люблю більш щільні засоби, тому обрала сироватку з кофеїном, про неї розповім пізніше.

Залишки гелю прихлопую пальцями - тоді липкість відсутня. Я більше бачу ефекту вранці, ніж ввечері, але мені подобається ним користуватись двічі на день.

Ролик крутиться плавно, це ідеальний літній засіб.

Склад:

Aqua (Water), Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Caffeine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocos Nucifera Oil, Undaria Pinnatifida Cell Culture Extract, Fraxinus Excelsior Bark Extract, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtrate, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Acacia Seyal Gum Extract, Pullulan, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Glycolic Acid, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Silanetriol, Retinyl Palmitate, Lactobacillus, Linoleic Acid, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Butylene Glycol, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Menthyl Lactate, PPG-26-Buteth-26, Parfum (Fragrance), Potassium Citrate, Maltodextrin, Caprylic / Capric Triglyceride, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, PEG-20 Glyceryl Laurate, Polysorbate 20, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal

На попередній версії написи зроблені іноземною мовою не міжнародного спілкування, на новій - вже англійською. Більше помітних змін не виявила, дизайн однаковий, кількість так само, запах не відчутний, як і в попередньому.

Не чекала від нього нічого особливого, але поки справді подобається і дійсно присушує. Протягом цього часу у мене не було якихось великих запалень, щоб перевірити його дієвість на всі 100, але з маленькими запаленнями він справився чудово, наношу ввечері, а вранці вже й сліду не можу знайти. Ролик працює гарно, як і в попередньому засобі. Дуже подобається формат - зручно носити з собою та користуватись, відсутній контакт рук з засобом, що дуже гігієнічно.

Склад:

Aqua (Water), Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Propanediol, Glycerin, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Shikimic Acid, Zinc PCA, Mandelic Acid, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Ethylhexygl Juniperus Oxycedrus Wood Oil, Salix Alba Bark Extract, Gluconolactone, Arctium Lappa Root Extract, Sodium Benzoate, Sulfur, Copper PCA, Calcium Gluconate