Пишна Оксана

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub
#testmakeupclub

Завдяки Makeup Club та Matrix я отримала на тестування чарівний пакетик з класними засобами, з деякими з них я була знайома раніше, а деякі стали для мене новим приємним відкриттям. Готова ділитись своїми враженнями, тому сідайте зручніше.
Спочатку трішки про моє волосся: я фарбована білявка, моє волосся дуже вибагливе, тому для того щоб досягти гарно вигляду, я використовую засоби комплексно, це завжди шампунь+кондиціонер/маска+незмивний засіб. Також моє волосся часто піддається впливу високих температур, адже завжди сушу волосся феном.

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Шампунь для зволоження волосся
Аромат: Шампунь має свіжий аромат. Запах не надто сильний, але приємно залишається на волоссі після миття.
Консистенція: Густий, кремоподібний. Це дозволяє легко наносити його на волосся, не витрачаючи занадто багато продукту.
Шампунь добре розподіляється по волоссю, утворюючи м’яку піну.
Ефект після використання: Перше, що варто відмітити, шампунь, дійсно гарно очищує волосся. Вже після першого застосування помітно, що волосся стало м’якішим і блискучішим. Вони легко розчісуються і виглядають здоровими. Особливо сподобалось, що шампунь не обтяжує волосся. Волосся залишається чистим і свіжим до 3-4 днів.

Кондиціонер для зволоження та полегшення розчісування волосся
Аромат: Кондиціонер має приємний кремовий запах із легкими квітковими нотками. Аромат не надто різкий і тримається на волоссі кілька годин після миття.
Консистенція: густа та кремова. Кондиціонер легко розподіляється по волоссю і не тече, тому його можна залишати на кілька хвилин для кращого ефекту.
Кондиціонер легко змивається, не залишає відчуття жирності.
Ефект після використання: Волосся після застосування стає гладким, шовковистим і блискучим. Особливо сподобалося, що кінчики волосся виглядають зволоженими, а саме волосся легко розчісується і не плутається.
Ціна середня для кондиціонерів цієї категорії, але результат перевищив мої очікування. Враховуючи ефективність продукту, ціна виправдана.

Кондиціонер для живлення та надання блиску волоссю відтінків шатен та темний блонд
Аромат: Кондиціонер має ніжний кокосовий аромат, який додає відчуття свіжості та залишається на волоссі навіть після змивання. Запах не надто інтенсивний, але достатньо приємний.
Консистенція: густа, кремова консистенція, має красивий блакитний відтінок. Але варто зазначити, жодного впливу на відтінок волосся кондиціонер немає.
Кондиціонер рівномірно розподіляється по всій довжині волосся, не залишаючи його обтяженим. Легко змивається, не залишаючи жирного ефекту.
Ефект після використання: Волосся стає дуже м’яким і шовковистим, легко розчісується навіть без додаткових засобів. Кінчики виглядають здоровішими, і помітно зменшилася ламкість. Після сушки волосся має блискучий вигляд і не пухнаститься.
Мені подобається, що волосся залишається гладким і зволоженим, виглядає охайно до наступного миття.

Мультифункціональний спрей-догляд для волосся 20-в-1
Аромат: яскравий та насичений. Сподобається дівчатам які люблять солодкі віддушки в косметиці.
Консистенція: Достатньо густий спрей, білого кольору, який розпилюється рівномірно. Він не обтяжує волосся і не залишає липкого відчуття, що є важливою перевагою для термозахисту.
Він швидко вбирається і не залишає жирних або мокрих плям. Можна використовувати як на вологе волосся перед сушкою, так і на сухе перед випрямленням або завивкою.
Ефект після використання: Після використання волосся залишається гладким, м'яким. Відчувається, що волосся захищене від впливу високих температур – після сушки феном та випрямлення не помітила жодних ознак пересушування. Також волосся виглядає менше пошкодженим, порівняно з тим, коли не користувалася спреєм.

Мультифункціональна олійка-сироватка
Аромат: приємний і не надто інтенсивний, має легкі квіткові ноти, які не залишають сильного запаху на волоссі.
Консистенція: має легку, маслянисту текстуру. Олійка не обтяжує волосся, не залишає жирного блиску або відчуття липкості.
Завдяки легкій текстурі, олійка швидко вбирається в волосся, не залишаючи жирних слідів на руках чи волоссі. Однак важливо не переборщити з кількістю продукту, особливо для тонкого волосся.
Ефект після використання: відразу після нанесення волосся стає м'якшим і слухняним. Олійка чудово зволожує, додає природний блиск та полегшує розчісування.

Після регулярного використання цих засобів я помітила зменшення ламкості волосся, особливо на кінчиках, які виглядали більш доглянутими. Що важливо, засіб не обтяжує волосся.