Olena_

Крем з накопичувальним ефектом

Крем з накопичувальним ефектом

Привіт дівчатка і хлоп'ятка, давненько я нічого не писала, вже засумувала за вами, буду виправлятися.)

Хочу вам розповісти про свою недавню знахідку а саме про крем для шкіри навколо очей від бренду AHC.

Давно хотіла спробувати цей засіб в надії що він трішки допоможе мені з моїми віковими змінами навколо очей, природа бере своє а віра в те що ми можемо це дійство відкласти трішки на потім - залишається.)

Для тих кому це важливо, склад: Collagen Extract,Glycerin,Dipropylene Glycol,Caprylic/Capric Triglyceride,Hydrogenated Polyisobutene,Hydrogenated Polydecene,Niacinamide,Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride,Phenyl Trimethicone,Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate,Water,Cyclohexasiloxane,Cetearyl Alcohol,1,2-Hexanediol,Glyceryl Stearate SE,Betaine,Cetyl Alcohol,Panthenol,Phellodendron Amurense Bark Extract,Laminaria Japonica Extract,Eclipta Prostrata Leaf Extract,Scutellaria Baicalensis Root Extract,Malt Extract,Hydrogenated Lecithin,Elaeis Guineensis (Palm) Oil,Camellia Sinensis Leaf Water,Sodium Hyaluronate,Macadamia Integrifolia Seed Oil,Cocos Nucifera (Coconut) Oil,Collagen,Polyglyceryl-10 Myristate,Cetearyl Olivate,Sorbitan Olivate,Polyglyceryl-10 Laurate,C15-19 Alkane,Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer,Butyrospermum Parkii (Shea) Butter,Polyacrylate-13,Behenyl Alcohol,Sodium Stearoyl Glutamate,Vinyl Dimethicone,Polyglyceryl-10 Stearate,Jojoba Esters,Butylene Glycol,Myristyl Myristate,Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax,Sucrose Polystearate,Xanthan Gum,Candida Bombicola/Glucose/Methyl Rapeseedate Ferment,Adenosine,Ethylhexyl Palmitate,Cholesterol,Disodium EDTA,Sorbitan Isostearate,Ceramide NP,Polyglycerin-3,Acacia Decurrens Flower Wax,Poloxamer 188,Fructooligosaccharides,Propanediol,Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables,Sodium Laurate,Beta-Glucan,Carbomer,Lauric Acid,Hydrolyzed Hyaluronic Acid,CI 77480,Lactobacillus,Madecassoside,Hyaluronic Acid,Cyanocobalamin,Tocopherol.

Як бачимо він досить не поганий. Я купувала на пробу у форматі 12 мл., доволі зручно для тих хто хоче поки спробувати і зробити свідомий вибір перед покупкою повноформатного розміру.

Не зважаючи на маленький формат крему - його вистачає досить надовго, я користуюсь кремом вже три тижні і він ще не думає закінчуватися, досить економний.

Крем має приємний аромат не ярко виражений, доволі щільний, молочного кольору, але при всій його щільності його не відчутно на шкірі і після повного всотування не залишає після себе жирного блиску і тяжкості під очима, на ранок немає від нього припухлостей. Має накопичувальний ефект зволоження, був випадок коли я пропустила нанесення цього крему, попри це шкіра під очима залишалася зволоженою.

По ефекту рогладження - розгладження є гусячих лапок невеличке, але це скоріше за рахунок гарного зволоження під очима, маю надію що крем проявить себе ще краще в подальшому.

У мене чутлива шкіра, суха, 38+ з невеликим розацеа, крем ніяких побічних наслідків не викликав і в цілому мені подобається те що я бачу в дзеркалі вранці).

Роблячи висновки загалом, якими я кремами для повік користувалася - поки що цей найкращий.

Дякую всім за увагу. Буду рада якщо став в нагоді мій допис. Добра нам всім.

Крем з накопичувальним ефектом
Крем з накопичувальним ефектом