Sofiia_Ts

Огляд серії для волосся Matrix Food For Soft

Огляд серії для волосся Matrix Food For Soft

Всім привіт! Нарешті мої руки дійшли до тестування зволожувальної серії для волосся від Matrix, в яку входили: шампунь, кондицінер, спрей-догляд та олійка.

Моє волосся нефарбоване, пряме та тонке, густе, невибагливе. Шкіра голови нормальна, схильна до жирності, мию раз на 2 дні.

Серія призначена для всіх типів волосся, особливо для сухого та пористого, повернути йому блиск та сяйво і звичайно, зволоження.

Запрошую вас до перегляду відео-огляду та опису кожного з продуктів 👇

Огляд серії для волосся Matrix Food For Soft

В наборі я отримала 3 пробника шампуні та мініатюрка, мені вистачило, щоб скласти свої враження.

Одного пробника вистачає на одне використання, тобто два рази промити голову.

Текстура продукту густа та ніжна, піноутворення середнє, не до пухкої, а більше шовковистої піни.

Аромат тут, і як у всієї лінійки, мені надзвичайно сильно сподобався, солодкий, мильний, вершковий, не приторний.

По складу шампунь сульфатний, містить і AHA, i BHA кислоти, силікони, гіалуронову кислоту та олії.

Враження. Очищення тут ефективне завдяки формулі, а гіалуронова кислота, силікони та олії не дають пересушити довжину, тому навіть після змиття волосся м'яке та гладеньке. Мені зволоження навіть забагато, бо волосся було трохи прилизане зверху, об'єму не вистачає, я любитель, коли волосся більш жорстке після миття.

Ефект чистоти мені не продовжив, ніяк не поміняв.

Тому ставлю йому 8/10.

В наборі до мене прийшли 3 пробника, і мені навіть одного пробника вистачило його оцінити, бо мені надзвичайно сильно сподобався!

Текстура кондиціонеру дуже густа та поживна, тримається форми, схоже на маску.

Аромат як у і шампуню, смачний солодкий та вершковий.

В складі містяться емоленти, гліцерин, 2 силікони, олії та молочна кислота.

Наносити його потрібно лиш на 1-3 хвилини, після цього змити.

Враження. Одного пробника мені вистачило на раз використання, бо моє волосся буквально поглинуло кондиціонер, тому хотілось наносити ще і ще.

Тут виявився ідеальний баланс для мого волосся, бо не має обтяження і при цьому чудове зволоження, воно м'яке та гладеньке.

Цьому засобу ставлю 10/10.

Справді універсальний засіб, який і розгляджує волосся і має функції термозахисту. В наборі була мініатюрка 30 ml у вигляді спрею.

Консистенція як водичка, молочного кольору.

Аромат дуже приємний, солодкий, трошки віддає кокосом, квітковими та мигдалевими нотками.

Склад хороший, оптимальний, бо не буде давати ефекту обтяження. Засіб містить кокосову олію, 2 силікони, корисні синтетичні зволожувачі, олії та молочну кислоту. Формула продукту збалансована для будь-якого типу волосся.

Враження. Ефект розгладження присутній зразу після нанесення, волосся гладеньке і легко проходить через щітку, при цьому воно не обтяжене, легке.

Дуже задоволена цим засобом, і не дивно, що бестселлер, 10/10.

Така олійка ідеально підходить сухому волоссю, і кінчикам для миттєвого розгладження та захисту.

Засіб прийшов повноформатний, у вигляді сироватки з піпеткою.

Консистенція олійна, але рідка, трошки важко набирати через це продукт, але самого засобу і не потрібно багато, пару крапель.

Аромат тут солодший, і уже часто в олійках для волосся почала замічати схожість - це синтетичні нотки, можливо це силікони так віддають.

Склад тут доволі поживний, присутні емоленти, силікони, олійки.

По ефекту засіб все таки для мене заважкий, після нанесення мені уже важко його висушити з волосся, трошки жирнить мені пасма. Тому підійде більше для сухого та пористого типу. Засіб взагалі непоганий, але мені на 5/10.

Волосся після використання лінійки гладеньке, блискуче та зволожене.

Для мого волосся використання всіх засобів трохи дало ефект обтяження, тому в майбутньому буду застосовувати не на постійній основі, а чергувати.

Комплекс показав себе доволі непогано, в моїх фаворитах лишились кондиціонер та мультифункціональний спрей, оскільки чудово підійшли моєму типу волосся.

Шампунь і олійка мали для мене певне обтяження, тому ці засоби особливо чудово підійдуть більше пористому, пошкодженому чи сухому типу волосся.