SomovaFM

Експериментую з кольором волосся 🍒

Експериментую з кольором волосся 🍒

Після року карантину та безвилазної роботи вдома вирішила, вперше в житті, спробувати змінити колір волосся аби урізноманітнити себе та будні. Ось і на цей раз захотілось повторити. Ділюсь з вами процесом.

Для цього придбала тонік від Acme Color - Дика вишня (034). Проте на стільки насичений колір мені не подобається, тому мішаю з якимось більш натуральним - Русявий (014) або Капучіно (067) як зараз.
У комплекті маємо пару одноразових рукавичок та тюбик з тоніком.

☑️ Переваги тоніку:
▪️Тимчасове фарбування;
▪️Натуральні олійки у складі - після нього волосся стає шовковисте та блискуче.

Експериментую з кольором волосся 🍒

Наношу на вологе чисте волосся по всій довжині та добре втираю у коріння. Роблю гульку, одягаю зверху шапочку та тримаю не 30 хв, як заявлено в інструкції, а десь 45. Змиваю спочатку добряче теплою водою аби зійшли залишки густої фарби, а після ще й шампунем, поки вода не стане майже прозорою.
На рушнику все одно може залишитись пігмент, не лякайтесь, воно легко відпирається. Так само як і легко змивається зі шкіри міцеляркою або ж тим самим шампунем.

Колір тримається не дуже довго, десь після 5-7 миття голови він починає сходити. Залишається рудий відтінок, який досить довго тримається, але виглядає натурально, до речі. Проте хочу зазначити, що коли я змінила свій шампунь на Пантін про-в - то відтінок вимився швидше. Сподіваюсь цього разу не буде такого довгого переходу до мого рідного кольору.