Засіб, який працює! Точковий крем-гель проти висипань швидкої дії
Re.Care SOS Spot Targeted Care
Періодично у мене виникають на обличчі висипання, тому точковий засіб був дуже актуальним. Давно вже подібними не користувалася і, якщо чесно, я завжди скептично відносилася до таких SOS помічників, бо ніколи не попадалися дієві, але крем-гель від Re.Care неочікувано вразив своїм ефектом.
Точковий крем-гель розроблений для швидкого усунення локальних висипань.
У своєму складі містить саліцилову і азелаїнову кислоти, які чинять антибактеріальну дію і прискорюють регенерацію клітин. Бісаболол допомагає зняти запалення і пришвидшує загоєння. Ніацинамід запобігає утворенню нових висипань і постакне.
Об'єм: 15 мл.
Засіб представлений в коробці на якій розписані усі деталі.
Туба мініатюрна, зроблена з м'якого пластику, це досить компактний і зручний формат.
Носик на тубі трохи витягнутий з малим отвором, завдяки чому засіб акуратно дозується маленькими порціями. Назовні подається тоненькою змійкою.
На вигляд і по текстурі - це крем-гель білого кольору, який має приємну легку текстуру.
Аромат ніжний, свіжий, ненав'язливий, мені дуже сподобався.
Засіб рекомендовано наносити на ніч на попередньо очищену шкіру. Призначений він для локального/точкового нанесення, безпосередньо на саме висипання. Змивати його не потрібно.
Оскільки продукт містить кислоти, то вранці необхідно використовувати сонцезахист.
Точковий засіб вже встигла перевірити на ефективність і ділюся своїми враженнями.
Якось ввечері помітила на обличчі запалення. Неочікувано з'явився горбок, місце почервоніло і всім своїм виглядом показувало, що це тільки початок, але я одразу скористалася цим крем-гелем.
Засіб з легкістю розподіляється, швидко поглинається, зовсім не створює дискомфорту (не пощіпує і не пече). Наносила згідно інструкції точково, відносно щільним шаром. Після нанесення декілька хвилин відчувається легкий охолоджуючий ефект.
На ранок мене очікувало приємне здивування, адже висип значно зменшився у розмірі, як і почервоніння. Запалення значно зійшло і візуальна різниця поміж ситуацією ввечері і вранці вже була кардинальна. Від висипу ще було помітно невеличкий слід, але через пару днів він повністю зник.
У мене це перший засіб, який так ефективно спрацював. Так легко позбутися запалення мені ще не вдавалося.
Тепер SOS захисник завжди буде у мене під рукою, бо річ крута.
Звісно, щиро рекомендую, особливо власницям проблемної шкіри, та і взагалі будь кому, бо цей точковий засіб може стати справжньою знахідкою (для мене вже) і прийти на поміч, коли треба дуже швидко привести обличчя до ладу і позбутися запалення. Активи тут дуже дієві, а сам засіб бюджетний.
Коментарі (0)