Oli Seagull

SKIN1004 Madagascar Centella Poremizing Light Gel Cream

SKIN1004 Madagascar Centella Poremizing Light Gel Cream був моїм надійним помічником все літо.

Я маю жирну шкіру обличчя і гелеві креми це мастхев на теплу пору року.

Моя рутина зменшується втричі. Я можу обходитись без тонеру, сиворотки , а тільки цим кремом.

Іноді хочеться взагалі нічого не наносити, але шкіра за те дякую не скаже ,тому...)

Склад цікавий і обіцяє заспокоїти нашу шкіру, якщо є якісь висипання, зробити пори менш помітними, освітлити пігментні плями та позбавити зайвої жирності.

Основними інгрідієнтами виступають центела, алое, ніацинамід, аденозин. А от гамамелис і гімалайська сіль майже в самому кінці, тому на них ставити не варто.

Centella Asiatica Extract, Water, Propanediol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Glycerin, Xylitol, Butylene Glycol, Car bomer, Tromethamine, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Blosaccharide Gum Hydrogenated Polydecene, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Hydroxyethylcellulose, Coccinia Indica Fruit Extract, Eclipta Prostrata Extract, Hydrolyzed Gardenia Florida Extract, Hydro lyzedir Malta Extract, Disodium EDTA, Hydrolyzed Viola Triola , Trideceth-10, Sea Water, Panthenol, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluro nate, Xylitylglucoside, Corallina Officinalis Extract, Anhydroxylitol, Oenothera Biennis , Pinus Palustris Leaf Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Каштана Crenata (Ch estnut) Shell Ext ract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water, Lavan dula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Chamaecyparis Obtusa Water, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Allantoin, Kaolin (CI 77004), Mineral Salts.

Консистенція крему гелева, але довго ним по обличчю не повозюкати, бо схоплюється доволі швидко. І краще не наслоювати, бо може з'явитись липкість.

Аромат нейтральний, я б сказала взагалі його не відчуваю.

В холодну пору чи навесні мені його трохи не вистачало, то спочатку використовувала під нього сироватку , а потім просто вирішила відкласти до літа.

Я не можу сказати, що цей крем вплинув на видимість моїх пор.

Але після використання він ідеально зволожує мою шкіру (от прям не більше не менше не треба) і підсвічує її. Що впринципі на фото тільки і видно)

Жирність справді трохи притуплює і з'являється не так швидко.

На нього чудово лягає тональний засіб.

Висипання не викликав і це ще +100 балів йому!

З впевнінністю можу сказати, що готова його потворити в наступному сезоні і раджу всім пооцінювачам крем-гелів❤️