Dasha_Batalova

Сяйво чи перебір? Відгук про розгладжувальний крем Eveline Beauty & Glow

Вирішила спробувати цей засіб, і ось що можу сказати: загалом, крем класний. Він добре наноситься, має приємну текстуру – не жирний і непогано підходить під тональний крем. 👌

Має яскраво помітний блиск, що виглядає дуже красиво, особливо влітку, але точно не на обличчі. НА РУКАХ І ШИЇ буде саме - те.🌟

Але я б не радила використовувати його як щоденний догляд, попри те, що виробник це рекомендує. В мене є подібний крем від Eveline, але без шимеру, і він мені сподобався більше. Планую поділитися враженнями про нього трохи згодом.

Читала багато відгуків, де люди скаржились на занадто помітні блискітки. Це правда – їх дійсно дуже видно. Тому, на мою думку, цей крем більше підходить для літніх днів або ж у деяких випадках як основа під мейк. 🎨 Під тоналкою ці блискітки дають гарний природний блиск, але без ефекту жирності, що для мене великий плюс. Розгладжувального ефекту не побачила і не відчула.

Крем добре зволожує шкіру. Але відверто скажу: на кожен день точно використовувати не буду.

Проте в моєму арсеналі косметики він є, і час від часу я до нього повертаюся, іноді як крем для рук, чи рідуий шиммер.

А ще упаковка теж заслуговує на похвалу – виглядає красиво та стильно.