PILIRINA 💛💙

Vichy Mineral 89: знахідка для зневодненої шкіри

Хотілося б поділитися враженнями про Vichy Mineral 89 Rich 72H Moisture Boosting Cream, яким я користувалася неодноразово і вже писала рік тому про нього десь допис. Дуже його люблю, як і всю цю лінійку. Вважаю, що космецевтична продукція Vichy варта більшоі уваги. Допоки я користувалася всією серією одразу - у мене майже не було зморшок. Можливо це співпадіння, можливо гени, не знаю, але факт є.

Виробник говорить, що крем створений на основі гель-бустера Minéral 89. Як на мене, тут зовсім різні текстури, бо я ним теж користувалася. Це у баночці текстура здається щільною, але насправді він легкий і повітряний.

Його формула насичена 4 активними інгредієнтами та, як говорить маркетинг, діє на трьох рівнях епідермісу. У цьому не впевнена, але зволожує круто. Сквалан, гіалуронова кислота та вітаміни В3 та Е у поєднанні з мінералами вулканічної термальної води Vichy відновлюють шкірний барʼє. З цим згодна на всі сто.

Крем йде у коробці без додатковоі плівки, так що не лякайтеся коли побачите його голим при отриманні, але на скляній баночці йде захист у вигляді липкого скотчу. Захисту під кришкою немає. Я не дуже цим переймаюся, бо вже не вперше його бачу, але у деякоі категоріі споживачів є принципова позиція щодо пакування.

Аромат легкий, доглядовий. Я його називаю вішеподібним.

Візуально здається, що текстура у баночці злегка жирненька, але краплі вистачає для того, щоб нанести на все обличчя, що в плюс до його цінника та економічноі витрати. Моментально освіжає обличчя вже при нанесенні, не залишає липкості, ефекту маски, жодноі стягнутості, не скочується і не конфліктує з жодним активом на моій поличці (а в мене іх багатенько). Загалом, дуже комфортий. А головне - він на моій комбінованій шкірі лишає природній глоу-ефект. Подивіться як він сяє, живить і зволожує рівно стільки, скільки потрібно моій комбінованій шкірі, хоча виробник заявляє, що створив його для сухоі.

Люблю його використовувати у якості бази під макіяж. Навіть найдешевший тональний лягає на нього як ножем по маслу: рівненько розподіляється, ніби тане навіть під кінчиками пальців. А ще мені завжди хочеться протягти Vichy Mineral 89 під очі. Не знаю навіщо я це роблю, просто подобається додаткове відчуття зволоженя. Алергіі не викликав, хоча моі очі дуже страждають на цю болячку.

Я називаю догляд збалансованим, коли шкіра залишається рівномірно м'якою, зволоженою та оксамитовою. Насичений крем Vichy Mineral 89 Rich 72H Moisture ідеальним варіантом для будь-якого віку, типу шкіри, пори року. Він абсолютно універсальний та спрямований на максимальне зволоження. Моя комбінована, чутлива шкіра від використання цього кремчику в захваті: насичена вологою, без сухості і дискомфорту. Дуже задоволена результатом від використання, тому ставлю максимальну оцінку та щиро рекомендую!

26 вересня, 2024
PILIRINA 💛💙
26 вересня, 2024