alena.rosee

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Всім привіт!

Місяць добігає кінця і авжеж по плану допис - тестування, одразу скажу, що перечитав всі дописи, ще раз переконалась, що скільки людей , а в даному випадку волосся, то скільки і думок, моя думка про деякі засоби з боксику буде явно інша, але спробувати було цікаво)))

Що ж , починаємо 💚

#testmakeupclub

Взагалі мені було дуже цікаво спробувати ці засоби, скільки різних відгуків , тому я дуже чекала на цей презентик від Мейкап)

У фірмовому пакетику я знайшла:

🌿Шампунь Food For Soft Hydrating Shampoo, 50 мл + 3 семпла по 10 мл;

🌿Кондиціонер Food For Soft Detangling Hydrating -  3 семпла по 10 мл;

🌿Повнорозмір олійки Food For Soft Multi-Use Hair Oil Serum

🌿Тревел формат Total Results Brass Off Conditioner, 50 мл;

🌿Тревел формат Miracle Creator мультифункціональний спрей 20-в-1, 30 мл.

🤩Моє волосся : середньої густоти та товщини, світле, не пористе. Мию зазвичай кожні 3 дні волосся.

💚Шампунь

Так як це тревел-формати , то пакування роздивляись сильно не будемо, це стандартна пластикова тара у фірмових кольорах бренду.

✨Консистенція: густий біло-перламутровий шампунь

✨Запах: досить яскравий , насичений, гурмансько-солодкий, мені паїне взагалі віддалено фісташками, як засоби Соль де Жанейро.

🌿Активні компоненти: вітамін е, гіалуронова кислота, ментол, розмарин, саліцилова кислота, соняшник

✨Ефект:

Шампунь піниться дуже добре, він як концентрований, та промиває добре, я зазвичай роблю 2 промива з будь-якими шампунями , крім супер очищаючих.

Волосся більш наповнене, але пропадає прикорневий обєм , ще з'явився на другий день легкий зуд , думаю що можливо від шампуню, бо кондиціонер на корені не наношу. Це не гуд, бо таке у мене дуже рідко, щоб чесалась шкіра голови від миючого засобу.

Загалом засіб гарно очищує, але не пересушує волосся по всій довжині.

⭐️Моя оцінка 6 з 10.

Кондиціонер

✨Консистенція: густий глянцевий, розподіляється по волоссю гарно

🌿Активні компоненти: aha-кислоти, авокадо, гіалуронова кислота, молочна кислота

✨Запах: аналогічний як у шампуню

✨Ефект: кондиціонер шикарно наноситься, прям скользить по волоссю , тримаю 3 хвилини, змивається він чудово , волосся після використання кондиціонеру мяке, гладке.

Разом з шампунем він дає ефект  мякого , зволоженого волосся, але з цим дуетом моє волосся вже жирниться через день.

⭐️Моя оцінка 8 з 10, бо перемивати волосся кожен день не хочется)))

Ця олійка прийшла в повнорозмірі.

✨Пакування: картонна коробочка з цсією інформацією від виробника, сама тара з засобом зроблема з піпеткою, але олійка має таку рідку консистенцію, що в перший раз в мене все вилилось )))) потім я вже зрозумла як акуратно набирати потрібку кількіть продукту

✨Консистенція: рідка та прозора, як водичка

✨Запах: трошки легше , але нагадує аромат інших засобів зеленої серії

🌿Активні компоненти: авокадо, гіалуронова кислота, розмарин

✨Ефект:

Цей засіб досить легкий , тому сильно з ним не переборщити, по крапелькам не відміряти, бо оійка як водика, але беру невелеку кількість, олійка чудово вбирається в волосся, не залишаючи жирність, вона не перевантажує волосся.

Засіб універсальний, він не робить вау ефект, але досить робочий. Я наносила класично, на мокре волосся перед феном, олійка є і термозахистом.

⭐️Моя оцінка 9 з 10.

Кондиціонер для шатен та темний блонд

Спочатку здивувалась такому засобу, але він виявився дуже цікавим)

✨Консистенція: густий бальзам світло-фіолетового кольору

✨Запах: більш легкий, приємний на мій смак

🌿Активні компоненти:  вітамін е, саліцилова кислота

✨Ефект:

Цей кондиціонер гарно розгладжує волосся та додає додаткового блиску, він легко змивається теплою водою.

Засіб не обтяжує волосся, воно еластичне та гарно піддається укладці.

Пробувала його з різними шампунями , гарний результат!

⭐️Моя оцінка 10 з 10.

Мультифункціональний спрей 20-в-1.

✨Консистенція: легке молочко, подібні засоби в мене були, я можу їх наносити на волосся прям з спрея або спочатку на долоні, а потім на волосся.

✨Запах:

тут саме цікаве для мене, бо мені дуже хотілось спробувати цей спрей , але ... для мене цей аромат на грані фолу.

Він приторно - пудрово- кондитерсько солодкий, мені реально не подобається.

Авжеж все індивідуально, але ніколи не розуміла виробників, коли засоби , ще й незмивні, для волосся роблять з таким насиченим інтенсивним ароматом, навіть якщо б він мені подобається, такий запах може перебивати парфуми чи змішуватись з ними. Через цей запах користувалась всього пару раз і віддала його мамі, їй підходить )

💕Активні компоненти:

aha-кислоти, кокос, мигдаль, молочна кислота, протеїни

✨Ефект:

Сам спрей показався звичайний, ніякого вау ефекту не помітила, можливо треба більш сухе чи пористе волосся, віддала його мамі, вона має саме таке волосся, він їй сподобався більше.

Наприклад олійка з цього набору моєму волоссю підійшла краще)

⭐️Оцінка 4 з 10.

⭐️Середня оцінка за весь набір 7.6 з 10.

В повнорозмір я б взяла олійку, але вона вже є та мабуть кондиціонер для шатенів.

Саме волосся виглядає гарно, але досить обтяжене, треба перемивати на наступний день, бо ще й з'являється зуд у шкіри голови, пробувала перейти на інші шампуні, зуд одразу пропадав.

Дякую Мейкап за таку можливість спробувати дійсно хіти та скласти свою особисту думку. 😘

Всім дякую за увагу! 💕