wowmom

Аромат, від якого я постійно отримую компліменти!

Привіт, красуні!

Я не можу себе назвати парфумерним маніяком, з тонким ольфакторним відчуттям, проте останнім часом, в мене стало з'являтися все більше і більше нових ароматів.

Парфуми - це ж як дорога спідня білизна: ніхто їх не бачить, проте настрій вони відповідний задають.

І що цікаво, найбільшу кількість компліментів в цьому місяці, я отримала, коли на мені був Avenue Des Parfums Glory Athens.

Дуже солодкий, насичений, з солоними післясмаком, і такий шлейфовий. Безумовно, це ті парфуми, про які варто поговорити.

AVENUE DES PARFUMS - це український бренд парфумерії, який створює бюджетні аромати, надихаючись всіми відомими композиціями.

Тобто, якщо ви шукаєте якісні аналоги на популярні парфуми, типу Lost Cheery, Good Girl, Baccarat, то ви точно знайдете щось цікаве у Avenue Des Parfums.

Ще взимку, наша люба Strange Love , прислала мені пробник аромату Paco Rabanne Olympea. Можете мене назвати динозавром, але я раніше не була знайома з цими парфумами, але з першого пшику в них закохалася до нестями.

З ними я почувалася богинею, королевою, найрозкішнішою жінкою в світі - ось настільки мені "зайшла" Олімпія.

Тож, коли я обирала парфуми у Avenue Des Parfums, то одразу помітила, що піраміда у Glory Athens - просто ідентична.

Чи можна назвати Glory Athens дюпом Paco Rabanne Olympéa? Безумовно! Такі самі ноти, така сама стійкість, такий самий гучний насичений шлейф. Тільки вартість Avenue Des Parfums Glory Athens в чотири рази менше.

Це той самий випадок, коли ти і вітчизняного виробника підтримуєш, і гроші економиш, але не втрачаєш якість.

Початкова нота: Водяний жасмин, Зелений мандарин, Квітка імбиря
Нота серця: Ваніль, Сіль
Кінцева нота: Кашемірове дерево, Сандал, Сіра амбра

У кожного з нас різне сприйняття запахів, тож я розповім, як я відчуваю парфуми Avenue Des Parfums Glory Athens. На старті звучання аромату - квіти. Дуже багато квітів, які одразу майже одразу перекриває гучна і солодка ваніль.

Але родзинкою цього аромату, є запах солоної карамелі, як в морозиві. Може здатися, що парфуми можна віднести до гурманіки, але деревна кінцева нотка додає особливої вишуканості.

Ці парфуми ідеальні для холодної пори року, бо вони наче зігрівають, але їх спокійно можна "вигулювати" і теплими літніми вечорами. Особливо, коли є легкий вітерець, щоб шлейф від аромату максимально давав про себе знати.

Avenue Des Parfums Glory Athens - дуже красивий аромат, який, я впевнена, обов'язково сподобається любителькам солоденького! Я в захваті!

Дякую за увагу 😘