Oli Seagull

Eveline Cosmetics Extension Volume Professional Mascara

Eveline Cosmetics Extension Volume Professional Mascara

Extension Volume Professional Mascara в мене вже місяць і тому цілком склались враження про неї.

Взагалі ще не було туші від Евелайн, яка б мені не сподобалась. Якась більше, якась менше, але хороші всі. Так от ця віднесеться таки до найвищих позицій!

Прочитала в коментарях, що вона аналог Luxvisage XXL. Я не в курсі, бо не користувалась тією, але раптом вам ця інформація стане в нагоді :)

Замовляла її зі складу ЄС. У нас ще не бачила в наявності, або ж пропустила.

Eveline Cosmetics Extension Volume Professional Mascara

Консистенція не занадто рідка і не суха. Як на мене ідеальна. Не потрібно чекати поки вона розфарбується. Як в перший день так і зараз вона чудово працює. Можливо вона ну зооовсім трошки підсохла за місяць, але це поки не вплинуло на фарбування.

Думаю ,в ідеалі, вона має прослужити місяці 2-3 точно. Враховуючі ціну це цілком ок.

Щіточка довга і завужена . Це дуже класно дає профарбувати кутик ока. Вона добре прочісує війки, як гребінець, не сплутуючи їх.

Туш майже не відбивається на повіці при фарбуванні. Але я ніколи не записую це в мінуси, бо в мене всі туші відбиваються) Але ця справді менше ніж мої інші.

Ви тільки подивіться, що вона робить! Так, в мене і так довгі вії, але це ж прям віяло!) І це в один шар, я боюсь більше, бо тоді вони будуть лоскотати мої брови😃 Та й зазвичай мені 2 шари дуже важко відчуваються.

Впродовж дня Eveline Cosmetics Extension Volume Professional Mascara носиться добре, не осипається і не відбивається на моїх жирних повіках.

Змиваю вмивашками для обличчя. Це мабуть єдиний мінус для мене , бо звикла до термо-тушей і вже відвикла від таких)

За таку ціну її варто спробувати:)