Pilirina 💛💙

RE.CARE Anti-Pimple Drying lotion: локальний удар для прищів

RE.CARE Anti-Pimple Drying lotion: локальний удар для прищів
RE.CARE Anti-Pimple Drying lotion: локальний удар для прищів

Anti-Pimple Drying lotion вже завоював свою популярність в інстаграмі. Всього 10 мл пузатика можуть зробити чудо буквально за одну ніч. Я не страждаю від акне, але бувають випадки, коли моі гормони бушують так всередині, що лізуть назовні у вигляді сипу чи прищів.

Обов'язково в арсеналі швидкодіючих б'юті засобів має бути щось, що іх можу позбутися у короткочасні терміни. І це вона, новинка від украінського, молодого бренду RE.CARE - Anti-Pimple Drying lotion. Я не знаю як правильно назвати цей продукт - лосьйоном чи сироваткою, бо по текстурі ніби і на лосьйон не дуже схожа, швидше на щільну сироватку. Ну там розберемося.

Насправді цей засіб розроблений спеціально для делікатного усунення прищів та почервоніння. Тут дуже гарний і лаконічний склад: Aqua (Water), Calamine, Glycerin, Zinc Oxide, Polysorbate-20, Kaolin, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Camphor, Bisabolol.

Активними компонентами, як бачите, є рожевий каламін та цинк, які абсорбують надлишок вироблення шкірного сала, знижують запалення і подразнення та сприяють швидкому загоєнню ран та дрібних пошкоджень. Камфора у складі має загоювальні, охолоджувальні та підсушуючі властивості. А бісаболол покращує стан та зовнішній вигляд шкіри.

У використанні надзвичайно простий:

Потрібно струсити флакон перед використанням та за допомогою ватної палички локально нанести невелику кількість лосьйону на елемент запалення. Рекомендується використовувати на ніч.

Я підсушую ним навіть мілкі прищики і, дійсно, ефект миттєвий. На ранок шкіра чиста.

Зі своїм завданням Anti-Pimple Drying lotion справляєтьс на всі сто. Впевнена, не всі дорожчі засоби на це здатні. Вважаю, що в арсеналі швидкодіючих засобів він обов'язково має бути. І зовсім не важливо який у вас тип шкіри, бо особливі дні бувають у кожноі з нас. Тож, ловіть мою рекомендацію!