Nastina

Сироватка з м'ятою для шкіри голови Yves Rocher

Сироватка з м'ятою для шкіри голови Yves Rocher

Мої вітання! Я часто додаю у свій догляд за волоссям різноманітні скраби але стала звертати увагу ще й на пілінги. Побачила, що Yves Rocher має в своєму асортименті не пілінг, але також очищуючу сироватку. Сьогодні пишу про м'ятну сироватку для шкіри голови від Yves Rocher, я користуюся цією сироваткою для шкіри голови з травня 2024.

Текстура в'язка, гелева жовто-зеленого кольору.

Наносити її потрібно на сухі корені волосся, можна навіть на чисті. Я очікувала освіжального ефекту і продовження свіжості волосся хоча б на день. Але, в процесі нанесення, по шкірі голови я відчувала холодок, через м'яту в складі. А от свіжості я не виявила. Волосся ставало масним дещо швидше, і відлущувального ефекту я не помітила.

Хоча, даний засіб призначений ще й для усування лупи. Вона в мене іноді з'являється, тому взяла дану сироватку ще й для цього. І дійсно лупи ставало менше, просто для цього потрібно помити голову, нанести сироватку І вже через півтора-два дні помити голову, щоб засіб попрацював короткий час і не починав змішуватися з природною жирністю. Бо тоді звісно результат вкрай негарний.

Да не сироватка коштувала близько 400 грн, якщо наносити на всю шкіру голови то вистачить на три місяці точно. Я прила вчилася і змогла знайти підхід, хтось від мене цей засіб отримує 8/10.

Пишіть в коментарях, чи купували ви дану сироватку? Та чи сподобалася вона вам?

Дякую за перегляд мого допису, до скорих зустрічей у нових постах!

Сироватка з м'ятою для шкіри голови Yves Rocher
Сироватка з м'ятою для шкіри голови Yves Rocher