lina

Ванільне латте або кавова мрія від LN Pro

Ванільне латте або кавова мрія від LN Pro

Якось я шукала нові тіні для макіяжу очей. І натрапила на LN Pro Infinity Color 101 vanilla latte. Ця палетка тіней зачарувала мене кількістю відтінків і дуже мобільним розміром. А ще зручним дзеркальцем на зворотній стороні.

Тут 12 кольорів, 4 з яких найніжніші шимерні.

Ванільне латте або кавова мрія від LN Pro
Ванільне латте або кавова мрія від LN Pro
Ванільне латте або кавова мрія від LN Pro

Я дуже люблю свій колір очей і завжди особливо тепло відношусь до коричневих і світлих тіней для очей. Чомусь я вважаю, що самі ці кольори додають ніжності, глибини і шарму моїм карим очам.

Всі ці відтінки я сміливо можу використовувати для щоденного макіяжу. Всі шимерні кольори дуже м'які, ніжні і всі матові так гарно й вдало лягають на повіки, що я не можу не радіти цим тіням.

Мій макіяж не виглядає дуже яскравим, але очі дуже добре виділяються. І я також мушу сказати, що вся ця палетка нагадує мені такі приємні кавові і пісочні кольори. Ці тіні швидко і зручно наносяться і розтушовуються.

Виробник: Китай

Країна ТМ: Великобританія

Склад: (Скопіювала з характеристик на сторінці цього продукту)

ln pro набір тіней для повік infinity color 101 10g, тальк, слюда, диметикон, каолін, кремній, алюміній крохмальний октенілсукцинат, магній стерарат, поліетилен, феноксиетанол, каприліл глікол, ci 77891, ci 77491, ci 774 ci 7749 ci 77 ci 7749 ci , ci 77266.

Недоліки:

Немає 😌

Як на мене ця палетка тіней бездоганна. Тільки я думаю, що сама текстура тіней трошки сухіша, ніж в більшості тіней інших брендів.

Але, я і не вважаю це чимось дуже поганим, бо макіяж виглядає неймовірно добре і тримається дуже довго.

Також у цій колекції є ще інші чарівні палетки, які також зачарують.

І всім бажаю знайти свою ідеальну палетку на осінь 🍂