Sasha_ua

Аромадифузор Avenue Des Parfums Home Bergamot & Flower

Аромадифузор Avenue Des Parfums Home Bergamot & Flower

Дім - це наше місце сили, де кожна деталь відіграє важливу роль у створенні затишку. В свою чергу, аромати мають здатність впливати на наш настрій і атмосферу в домі, тому аромадифузори стають чудовим елементом для підсилення цієї енергії.

Мені завжди складно обирати аромати для дому, не маючи можливості відчути їх запах. Проте дифузор від українського бренду Avenue Des Parfums зачарував мене з перших хвилин своєю свіжістю і я не прогадала 🥰

Основні його ноти - це бергамот та квіти (водяний гіацинт, жасмин, троянда). Їх гармонійне поєднання створює свіжий, але водночас затишний аромат, який миттєво огортає простір:

  • Бергамот дає цитрусову, свіжу ноту. Він моментально наповнює приміщення енергією і дарує відчуття чистоти.
  • Квіткові ноти додають м'якості й ніжності. Я відчула легкий шлейф квітів, який поступово розкривається після свіжого вибуху цитрусів. Це тонкий квітковий акцент, який робить аромат більш збалансованим.

Така комбінація створює атмосферу відпочинку і повного спокою. Особливо приємно використовувати цей дифузор у спальнях чи вітальнях, де він здатен налаштовувати на розслаблення.

Аромадифузор Avenue Des Parfums Home Bergamot & Flower

Аромадифузор був в картонному пакуванні, добре захищений всередині. Сам флакон виконаний зі скла, має мінімалістичний дизайн, що робить його стильним доповненням інтер’єру.

Відкривається він дуже легко - після зняття кришки і захисного ковпачка, палички можна одразу вставляти в рідину. Кришка щільно прилягає до горлечка та запобігає розливу. Паличок в комплеті 6 шт, завдяки їх кількості можна регулювати інтенсивність аромату. Як на мене, достатньо використовувати 2-3 палички, адже Вergamot & Flower має достатньо насичений, але ненав'язливий аромат, який рівномірно огортає кімнату, не перевантажуючи простір. Якщо ж хочеться більш насиченого звучання, то можна додати ще декілька. Для кращої ароматизації, палички рекомендовано перевертати раз на тиждень.

Особливість. Мене дуже тішить той факт, що український бренд усвідомлює важливість етичного підходу до виробництва своєї продукції і не тестує її на тваринах - це додає цінності аромадифузору. Ще одна причина обирати продукцію Avenue Des Parfums - вона не лише красива та ароматна, а й відображає свідоме ставлення до природи і тварин 🫶

Однозначно хочу спробувати й інші аромати для дому. А який ваш улюблений, дівчата?