wowmom

Жодних ультиматумів! Аромат сильної жінки, який охоплює все навколо і запам'ятовуються надовго

Жодних ультиматумів! Аромат сильної жінки, який охоплює все навколо і запам'ятовуються надовго

Привіт, красуні!

Я впевнена, що у кожної жінки є така сильна надпотужна енергія, яка може підкорити весь світ.

От буває, я прокидаюся, і відчуваю, що зараз я можу зробити все що запланувала, та навіть більше. В мене є чіткий план, я впевнена, що зараз все вийде, як мені потрібно, і я просто сповнена натхненням.

Та, щоб максимально підкреслити свій настрій, я обираю парфуми Bibliotheque de Parfum Ultimatum.

Для мене це аромат жінки, яка знає, чого хоче, не визнає жодних компромісів, і крокує лише вперед!

Жодних ультиматумів! Аромат сильної жінки, який охоплює все навколо і запам'ятовуються надовго

Одразу хочу відзначити, що у бренда Bibliotheque de Parfum просто шикарні, неймовірні пакування.

Окрім картонного чохла, парфуми знаходяться в якісному оксамитовому кейсі у формі книжки.

Виглядає це дуже стильно і дорого, тож якщо ви хочете зробити подарунок близькій людині, який запам'ятається надовго - зверніть увагу саме на Bibliotheque de Parfum.

Початкова нота: Жасмин, Шафран
Нота серця: Деревинний бурштин, Сіра амбра
Кінцева нота: Білий кедр, Ялинова смола

Коли я вперше побачила піраміду, я навіть в голові не змогла хоч приблизно уявити цей аромат. Але, потім я прочитала, що Ultimatum дуже схожий на легендарний Baccarat Rouge 540, і все стало на свої місця! Ноти, які б здавалося, дуже складно поєднати, в результаті утворюють незвичайний, складний, але дуже цікавий запах.

Просто фантастичне поєднання квітів, і смоли! Відчуття, ніби ти знаходишся у величезному лісі, де легені заповнюються чистим свіжим повітрям, але навколо так солодко, що аж дурманить голову.

Bibliotheque de Parfum Ultimatum - дуже гучні парфуми! Концентрація аромату зашкалює, тож одного-двух пшиків буде достатньо, щоб повністю насолоджуватися ароматом, але так, щоб оточуючим не стало погано. Шлейф довжелезний.

Для мене Ультиматум точно не ті парфуми, які б я носила на роботу в офіс. І краще з ними не їздити в громадському транспорті (перевірено).

Це запах сильної вольової жінки, яка знає собі ціну, і не йде на жодні ультиматуми. Він наче кричить, що його хазяйка точно яскрава особистість.

Зізнаюсь, не часто я приміряю такий незвичний, навіть трохи "стервозний" образ, але для особливого настрою, парфуми - просто кайф.

Дякую за увагу 😘