Кузя Ю-а

Тканинна маска від Korres

Усе, що я пробувала від цього грецького бренду, залишало мене повністю задоволеною, і я завжди поверталася до цих засобів. З цією маскою – та сама історія: чудове зволоження, вирівнювання тону шкіри та реальна ефективність.

Тепер про використання.

Маска міститься в пакетику, наповненому великою кількістю активної речовини, тому вона добре просякнута і просто запрограмована на успіх.

Маска має ідеальне лекало. Часто бренди виготовляють маски так, ніби вони призначені для обличчя велетня, і лише люксові та елітні фірми створюють комфортні форми, думаючи про споживача. Korres теж подбав про комфорт, створивши маску, що ідеально підходить, як для принцеси.

Маска складається з двох частин. Перед використанням зніміть захисний шар, який нагадує сіточку. А ніжну на дотик основну частину маски нанесіть на обличчя.

Wild Rose Face Sheet Mask від Korres залишила приємні враження! Маска ідеально прилягає до шкіри, дарує відчуття прохолоди та свіжості під час процедури. Після використання шкіра стала помітно м’якішою, тон вирівнявся, а сліди втоми зникли. Особливо сподобалось, як маска бореться з пігментацією та набряками, роблячи шкіру більш підтягнутою. Вражає натуральний склад з екстрактами трав та квітів, що забезпечує природне зволоження й освітлення. Відмінний вибір для шкіри 35+!

І ще, мені подобається використовувати тканинні масочки саме в понеділок! Самий складний день завжди видається добрим тоді :) адже знаєш, що ввечері тебе чекає якісний догляд!