ТОП хайлайтер від Pastel #322
Pastel Profashion Stardust Highlighter
Неймовірне сяяння! Сяяння мільйонів зірок для справжньої зірки! Pastel - для мене бренд, який робить ідеально якісні продукти, що абсолютно стоять поруч за якістю з відомими світовими брендами. Це підтвердження не лише моє, а й сотні інших користувачів.
Унікальний насичений блиск!
Продемонструю на руці і тіні та на сонечку.
Pastel Profashion Stardust Highlighter – це пресована пудра з шаленим блиском, що дарує ефект ніжного золотого сяйва. Завдяки легкій текстурі, засіб легко наноситься, рівномірно розтушовується та дозволяє регулювати інтенсивність світіння.
Хайлайтер не сушить шкіру, стійко тримається протягом дня, не обсипаючись і не скочуючись. Він підкреслює вилиці, освітлює окремі ділянки обличчя, приховує сліди втоми та дарує свіжий, відпочилий вигляд.
Надзвичайне сяяння!
Я використовую і в зоні губ, і на скронях!
Текстура пресованого х айлайтеру дуже легка, тому засіб ідеально наноситься та розтушовується, не створюючи відчуття "важкості" на шкірі.
Мені подобається, що можна варіювати інтенсивність сяйва: для денного макіяжу це делікатний відтінок, а для вечірнього – яскравіший акцент. Протягом дня він чудово тримається, не обсипається і не сушить шкіру, що особливо важливо для мене. Після використання обличчя виглядає свіжим і відпочилим, а вилиці стають більш виразними.
Коментарі (0)