Pilirina 💛💙

NIVEA Q10: найвища концентрація чистого коензиму Q10 серед усіх засобів лінійки

NIVEA Q10: найвища концентрація чистого коензиму Q10 серед усіх засобів лінійки
NIVEA Q10: найвища концентрація чистого коензиму Q10 серед усіх засобів лінійки
NIVEA Q10: найвища концентрація чистого коензиму Q10 серед усіх засобів лінійки

Фахівці бренду постійно розробляють якісь сучасні інноваційні дієві формули. NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Serum - новинка, яка вийшла нещодавно. Високоефективна сироватка-філер подвійної дії проти зморшок, згіднообіцянкам виробників, блокує процес глікації на 68%, запобігає виникненню зморшок та процесів їх появи. 2 тижні випробувань показали, що виразність глибоких зморшок стає значно меншою. Близько двох тижнів я іі і використовую, тож вже маю що сказати про неі.

Що таке глікація?

Процес, що провокує прикріплення та руйнування колагенових та еластичних волокон молекулами вільних цукрів. Так-так, цукор впливає не лише на нашу фігуру, а й на молодість шкіри. У складових сироватки міститься інноваційний комплекс GLYCOSTOP, що блокує процес глікації, тим самим знижуючи ймовірність появи нових зморшок.

У сироватці найвища концентрація чистого коензиму Q10 серед усіх засобів лінійки! Тобто, він повинен зменшувати навіть глибокі зморшки, це потужний антиоксидант, який постачає енергію клітинам шкіри, збільшуючи вироблення колагену та зменшуючи наявні зморшки та сприяє ефективній профілактиці вікових змін шкіри.

Сироватка у поєднанні з денним кремом проти зморшок з цієі ж серіі - SPF 15 демонструє сильніший ефект за 4 параметрами:

  • регенерує шкіру
  • живить
  • глибоко зволожує
  • підвищує вміст коензиму Q10 у шкірі у 4 рази!

Моі враження від NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Serum

Скажу відверто, не очікувада нічого, як завжди, але коли відкрила пакування - вже приємно здивувалася. Сподобався темний флакон зі скла та дуже якісна піпетка. Візуально вона виглядає стильно. Перше враження є.

Коли нанесла сироватку на обличчя почала розподіляти - вже почала розуміти, що це крутезна знахідка для моєі зневодненоі шкіри. По-перше, вона круто зволожує. Причому робить це миттєво, маючи легку, водянисту, але не зовсім липку текстуру. По-друге, сподобався аромат: космтичний, у стилі Нівея, але приємний. Як не крути, але ароматичні рецептори у мене працюють добряче і аромати із циклу не дуже приємних - не мій варіант, навіть якщо у складових буде напхано слиз равлика з перетертим золотом і вона буде чудодійна. По-третє і головне - я дійсно бачу результати: шкіра стає більш підтягнутою, пружною, зволоженою і на вигляд ніби відпочившою. Не розумію як це працює, але це помітив навіть чоловік, який щось теж активно за неі взявся останнім часом.

До речі, сироватка схвалена дерматологами, так що не дивуюся, що побічних алергічних реакцій не виявила.

Дівчатка, я рекомендую спробувати NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Expert Serum! Для мене ця лінійка стала якимось відкриттям, яке день за днем стирає моі зморшки.