PILIRINA 💛💙

Joko Blend: ароматний дует Vanilla Blossom

У цій новій лінійці від Joko Blend аромат смачнющий, гурманський. Мені трішки нагадує Maison Tahite Vanilla, але тут ще мені фонить делінівська троянда Parfums de Marly. Можу порівняти аромат ще з Velvet Petals від Victoria's Secret. Щось таки там є. Чомусь так відчуваю, якщо порівнювати аромати. Хтось говорить, що аромат має схожість з ароматом Montale. Ну не знаю, поки не розумію з яким саме, але на шкірі аромат тримається досить довго.

Оформлення лінійки виглядає класно естетично і мінімалістично: флакони зроблені з якісного, матового пластику з механічними дозаторами, що не плюються, як у більшості аналогів, де можна нігті зламати, перш ніж щось відкриєш або вичавиш.

Гель для душу начебто така проста, елементарна деталь щоденного догляду за собою, але скільки позитивних емоцій може принести. Для мене дуже важливий аромат. Цей казковий, тут яскраво виражено чую праліне і кокос. Смачнющий. добре піниться, легко змивається і не сушить шкіру. Має консистенцію достатньо густого прозорого гелю, який ліниво розтікається по поверхні і добре розмилюється. Витрати завдяки цьому навіть у мене економні, бо піна виходить м'якою та пухнастою - на мочалці її звісно більше, але при збиванні руками теж охоче утворюється. Роздратування чи алергічної реакції гель не викликав. До речі, не сушить, що важливо.

І ще один важливий момент. Кришка фліп-топ без проблем відкривається завдяки виступаючій верхній і закривається зі клацанням - і нігті цілі, і пальці не розідрані. Пардон, але я знаю настільки це важливо для дівчат з манікюром, бо іноді неякісне оформлення може призвести до незапланованого візиту до майста з манікюру.

Це моя окрема любов якою я зараз користуюся щоденно і буду ридати гіркими слізьми коли він закінчиться. У тандемі з гелем ароматна шлейфова димка кружляє навколо мого тіла півдня це точно і створює жіночий настрій грайливоі кішечки, яка доглядає за собою. І от саме на своєму тілі я відчуваю рожеву троянду як у нішевому ароматі Parfums de Marly, але з присмаком ванілі. Шодо тактильних відчуттів - шкіра добре зволожена. Відчувається якість лосьйону. Дозатори то окрема любов, а коли вони ще і класно працюють - то вже викликає у мене залежніть.

Як парфумозалежна, я закохана у лінійку Vanilla Blossom від Joko Blend. Хотілося б, звісно, що бренд випустив ще і місти з таким ароматом.

А ви пробували вже цю нашумівшу новинку? Який аромат вам подобається найбільше?