PILIRINA 💛💙

RE.CARE Cleansing gel: коли бачиш результати після використання

Останнім часом я щільно підсіла на засоби нового украінського бренду RE.CARE, які щоразу викликають подив від своєі дієвості. Хотілося б поділитися враженнями про гель для вмивання Skin & Pore Cleansing gel, який делікатно очищає шкіру від забруднень, бореться з запаленнями та має чудовий склад. Підходить для всіх типів шкіри будь-яких вікових категорій, особливо для шкіри, схильної до висипань.

Насамперед, мені у ньому подобаються активи у складових, якими може похвалитися далеко не кожен продукт навіть із вищоі ціновоі категоріі:

• Ніацинамід має протизапальну дію, допомагає підвищити бар'єрну функцію шкіри, запобігає появі акне та зменшує пори.
  • Пантенол сприяє відновленню гідроліпідного балансу та виробленню власного колагену.
  • Екстракт ламінарії забезпечує насичення поверхневої структури епідермісу вологою, активує регенерувальні властивості клітин.
  • Екстракти грейпфрута та алое підтримують матовість та еластичність шкіри, запобігають появі пігментації, надають шкірі сяючого вигляду.

Я люблю формат туби з помповим дозатором, адже це зручно. Він дозволяє поступово дозувати засіб, не заїдає і плюється.

Консистенція прозора, але на дотик як у рідких вершків із вкрапленнями якихось абразивних частинок. Аромат приємний, косметичний. По шкірі розподіляється досить просто і легко намилюється.

Плюси, які я виявила для себе під час використання гелю:

• М'яко відлущує ороговілий шар шкіри;
  • Візуально відбілює обличчя;
  • Чистить чорні пори-крапки. Глибокі комедони гелю не підвладні, а все, що "окислилося" зверху, він із легкістю прибирає;
  • Робить шкіру гладкою та свіжою;
  • Звужуються пори, шкіра стає матовою, але якщо переборщити з надто частим використанням - більше разу на день, то гель починає підсушувати мою комбіновану шкіру.

На жаль, пори у мене забруднюються шкірним салом і "окислюються" дуже швидко. Стають дуже помітні чорні крапки та дрібні запалення. Що ж вдієш, ось така у мене генетика шкіри, потребує постійного глибокого чищення. І подібних глибокоочищаючих гелів я навіть не уявляю свого рутинного догляду. Тож моя рекомендація людям із подібною шкірою і кратерними порами на обличчі!

Skin & Pore Cleansing gel RE.CARE чітко робить свою справу і виконує абсолютно всі обіцянки, заявлені виробником. Та і взагалі, відмічу, що вся серія RE.CARE чудова і дієва. Мої члени сім'і користуються нею з задоволенням, бо у кожному засобі кожен знаходить для себе щось особливе.