Dasha_Batalova

Зубочистка чи нитка? Тепер все в одному – ідеальний догляд за зубами

Зубочистка чи нитка? Тепер все в одному – ідеальний догляд за зубами

Для мене догляд за ротовою порожниною – одна з ключових складових щоденного догляду. Адже здоров'я зубів – це не тільки красива посмішка, але й профілактика багатьох проблем. І важливо не просто чистити зуби щіткою, а й приділяти увагу тим зонам, які не завжди доступні для неї.

Тож сьогодні ділюсь з вами своїми обновочками.

Коротко про зубну щітку: цей виробник взяла вперше, дуже люблю середньої жорсткості, а також з бічними силіконовими зубчиками.

Довгий час я користувалася звичайною зубною ниткою або дерев'яними зубочистками, але знайшла кращу альтернативу – зубочистка з зубною ниткою 2 в 1 від Dr. Morgen. Вона зручна, компактна і значно покращила мою рутину догляду. І головне - дуже і дуже бюджетний варіант.

Зубочистка чи нитка? Тепер все в одному – ідеальний догляд за зубами

Цей засіб забезпечує подвійний ефект: очищує важкодоступні місця та видаляє залишки їжі, не пошкоджуючи емаль. Це дуже просто та комфортно у використанні, а ще й профілактика карієсу – що може бути краще?

З однієї сторони - якісна зубна нитка.

З іншої - пластикова, тоненька зубочистка.

Я ціную якість, тому мені важливо, щоб продукти для догляду не тільки виконували свою функцію, але й були безпечними. Зубочистка з ниткою Dr. Morgen створена з поліпропілену та нейлону – матеріалів, які надійно виконують свою роботу, не завдаючи шкоди зубам.

Рекомендую тим, хто хоче підвищити ефективність гігієни ротової порожнини та забути про дискомфорт, який може виникати від звичайних засобів. Тоді дівчтака, наші з вами зуби й ясна кажуть "дякую"!