Бюджетне ефірне масло лаванди
Така малютка, а декілька варіантів застосування💜
*якщо ви схильні до алергій, то будьте обережні з ефірними маслами.
Насправді вгадати з запахом ефірного масла не так просто, особливо коли це щось незвичне)
Наприклад колись я придбала ефірне масло іланг-іланг. І така відраза в мене появилась до цього запаху, що я відчувала його всюди, навіть після того, як я те масло викинула😅 Запах у ефірних олій часто буває дуже концентрованим.
Але запах лаванди я люблю, тому взяла його.
Я не скажу, що в цьому маслі я відчуваю чистий запах лаванди, мені здається я внюхую ще запах мʼяти . Але цей аромат мені подобається)
Застосування:
- додаю декілька крапель до ванни, цей запах заспокоює і розслабляє.
-розставляю ватні диски з краплями олії в шафу, це має декілька плюсів: по-перше, приємний запах з шафи; по-друге, відганяє міль і різних комашок.
-розбавляю з водою і пшикаю на меблі та штори, не знаю на скільки це ефективно, запах не так довго тримається, але точно не хімічно і не шкідливо для органів дихання😅 такий собі саморобний ароматизатор для текстилю.
-додаю декілька крапель до води коли мию підлогу, просто тому, що мені подобається цей запах після прибирання в домі, тоді я спокійно лягаю на ліжечко, включаю собі щось глянути на ноуті і кайфую) і чисто і пахне гарно, а в таку дощову погоду як зараз за вікном, то взагалі кайф💜
я вважаю запах лаванди досить нейтральним, що сподобається багатьом) також планую спробувати бергамот) як любитель чаю з бергамотом думаю цей запах мені має сподобатись😅 також їх можна комбіновати і створювати свої ароматичні композиції
Коментарі (0)