wowmom

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Привіт, красуні!

Знову Makeup нас радує цікавим тестувальним набором засобів по догляду за волоссям, і, чесно кажучи, завдяки цьому я майже відновила свій пересушений, пошкоджений блонд.

Якщо пам'ятаєте, зовсім недавно я оглядала неоднозначну серію Kerastase Premier, потім був тест Loreal Professional Absolute Molecular Repair, і останній бокс - із засобами Redken Acidic Color Gloss.

На цей раз, я встигла на тестування лінійки Matrix Food for Soft, з якою я добре знайома, і яку я вважаю дуже класною для щоденного використання, бо ефект тут вау!

Окрім засобів засобів із серії Food for Soft, в наборі були ще травел формати кондиціонеру для волосся Brass Off та незмивного догляду Matrix Miracle Creator.

Пропоную поговорити про все детальніше.

#testmakeupclub

Мені дуже подобається цей шампунь, і я з великим задоволенням в минулому році використала цілу банку.

Він дуже економічний у використанні, бо для того, щоб помити голову, потрібна одна горошинка засобу. Піниться шампунь чудово.

Завдяки ментолу у складі шампуню, в процесі застосування відчувається легкий холодок, а корені миття свіжими навіть не третій день після використання, що для мене чудовий показник якості.

Приємний густий кондиціонер, який гарно виконує свою функцію: зволожує, розплутує волосся, а ще й має нереально прикольний аромат. Спочатку, запах кондиціонеру мені не сподобався, проте зараз я від запаху з розуму сходжу.

Він не обтяжує пасма, але на дотик волосся таке легке і приємне, що його постійно хочеться торкатися.

Ще один чудовий представник кондиціонерів, але призначений він для нейтралізації мідних віддінків.

В нього також чудовий аромат професійної косметики, та ніжний лавандовий віддінок.

Якщо чесно, я не думаю, що він може скорегувати колір волосся, якщо у вас є рижинка, бо, як ви бачите пігменту в засобі малувато. Скоріше, на нейтралізацію більше направлений шампунь із цієї серії.

А кондиціонер - це просто гарний засіб, для зволоження та розгладження волосся. Він дійсно класно працює, проте на моєму пористому вісвітленому волоссі різниці між серії Brass Off та Good for Soft особливо немає.

Я не знаю, які 20! функцій виконує цей спрей, але я точно знаю, що він гарно працює в якості пост-догляду, після шампуню і кондиціонеру.

Він має текстуру легкого молочка, тому після нанесення, волосся на дотик наче насичене.

Полегшує укладку, розплутує пасма, зволожує, живить - а що ще треба?

Як я вже і казала, в мене доволі пошкоджений пористий блонд, але моє волосся наче п'є засіб, і навіть, якщо я нанесу його забагато, воно не стає жирним.

Повнорозмірний засіб в тестувальному наборі.

Ця олія-сиворітка на силіконовій основі, тому можна не переживати, що вона буде сильно обтяжувати волосся.

Вона легка за консистенцією, вона чудово розподіляється, але який же не зручний цей формат упаковки з піпеткою.

Через свою формулу, коли дістаєш олію з флакону, вона обов'язково десь розляпається. Плюс скло...ти жирними руками це закручуєш, витираєш краплі сиворітки, і постійно переживаєш, що зараз банка впаде тобі на кахель, і розлетиться на маленькі шматочки. Ну невже не можна було зробити упаковку, як в оліях Матрікс Муру муру, які зняли з виробництва?

Так, візуально, олія виглядає прикольно, але на практиці, взагалі користуватися не зручно.

Сиворітку Matrix Food for Soft можна також використовувати і в якості термозахисту, тому що, як відомо, не всі олії підходять для цієї цілі.

Що стосується ефекту, то засіб мені сподобався. Він додає блиску волоссю і кінчики виглядають більш доглянутими.

В мене сухе, висвітлене, пошкоджене волосся, яке, завдяки хорошому догляду, виглядає більш менш нормально, при умові, що кінці я стригла більше трьох місяців.

Грішна, каюсь, скоро виправляюсь!

А ось такий результат після використання лінійки Matrix Food for Soft.

Дуже важко передати стан волосся, через камеру, і описати свій захват від цієї серії.

Воно гладеньке, наче шовк, в одночас легке і розсипчасте. Мені Kerastase не так сподобався, як Matrix.

Після спрею Miracle Creator з'являється нереально шалений блиск, який так важко отримати на блонді.

А олія-сиворітка робить ефект "склеєних кінчиків", та розгладжує пасма.

Всі засоби серії Food for Soft круто працюють в тандемі, і в результаті я отримую волосся наче з салону.

Моєму волоссю і серія Brass Off, і Food for Soft підійшла прекрасно, і я дякую Makeup Club за можливість тестувати класний догляд.

Дякую за увагу 😘