#testmakeupclub
Які з цих засобів я би повторила?
Дякую Makeup та бренду Matrix за можливість спробувати ці (нові для мене) продукти для волоссячка, які я давно хотіла спробувати 💚
Я тестувала їх як соло, так і в комбінації з іншими засобами цього боксу. Що ж з цього вийшло, та які з цих засобів мені вже хочеться повторити?
Зволожуючий шампунь Matrix Food For Soft 🥑
У мене тут travel-пляшка 75 мл і три пакета-пробничка по 10 мл. Я використовувала шампунь з пляшки, бо по-перше так було зручніше, по-друге було цікаво який він у розході.
У складі містить як м'які очищуючі компоненти, так і більш глибокого очищуючі. Окрім цього в ньому можна знайти такі активні компоненти як: саліцилова, лимона, оцтова та фумарова кислоти, гліцерин, олія авокадо, ментол, гіалуронат натрію, вітамін Е, соняшникову олію та екстракт розмарину.
Аромат молочно-фруктової цукерки, солодкуватий з легкою кислинкою, дуже приємний. На волоссі відчувається впродовж дня. Але він мені так сподобався, що я би хотіла аби він довше тримався на волоссі ☺️
Він доволі щільної гелевої консистенції, навіть спочатку подумала що це кондиціонер і можливо тут щось переплутали, але ні 😄 І я спочатку подумала, чи гарно він впорається з очищенням мого жирного типу волосся, бо у мене бували шампуні схожої консистенції і вони погано промивали коріння. Але, цей шампунь чудово промиває волосся та шкіру голови (промиваю волосся біля коріння двічі) і навіть додає легкого прикореневого об'єму.
І незважаючи на свою більш густу консистенцію, він гарно піниться та утворює шикарну та доволі густу, м'яку пінку. І розхід у нього дуже економічний 👌🏻
Ефект мене дуже потішив, волосся гарно розчісується, воно зволожене, м'яке, шовковисте, стає більш еластичним та живим. І ефект видно не тільки візуально, а й відчувається на дотик. А ще помітила, що він згладжує кінчики волосся, де вони посічені (я спеціально ДО, не підстригала кінчики, аби перевірити дію засобів цього боксу і власне ефект є 👌🏻).
Шампунь мені дуже сподобався, він прекрасно працює соло і без додаткового використання інших засобів. Я його чергую з глибокоочищуючим шампунем, а загалом тепер я хочу його повнорозмірний формат 😍
Кондиціонер для зволоження та полегшення розчісування волосся Matrix Food For Soft 🍃
У мене тут 3 пробники по 10 мл. Одного пробнику якраз вистачає на всю мою довжину волосся.
У складі містить: силікони, олію авокадо, соняшникову олію, вітамін Е, гліцерин, молочну кислоту, гіалуронат натрію та екстракт розмарину.
Аромат фруктовий, східний до шампуню, але більш насичений і трохи нав'язливий. На волоссі відчувається впродовж дня.
Консистенція гелева, трохи силіконіста. По волоссю легко розподіляється. Я наносила його після миття голови на вологе волосся по довжині. Тримала 1-3 хвилини і змивала теплою водою.
Він полегшує розчісування, зволожує (але для мого волосся не зовсім достатньо), пом'якшує та надає блиску.
В цілому він гарний але аромат для мене надто нав'язливий, тому наврядчи б його повторила.
Кондиціонер д ля живлення та надання блиску волоссю (відтінків шатен та темний блонд) Matrix Total Results Brass Off 💁🏻♀️
У мене тут пробник 50 мл в тубі.
Почну з того, що у мене не фарбоване волосся і цей кондиціонер в принципі не підходить моєму типу волосся, але затестувати було цікаво 😁
У складі з активних компонентів містить: емоленти, вітамін Е, гліцерин та соєву олію.
Консистенція трохи легша за консистенцією кондиціонера з лінійки "Food For Soft". Колір блідо-фіолетовий.
Аромат приємний, квітковий, ніжний (більше сподобався аніж кондиціонер з лінійки Food For Soft.
Він добре зволожує та пом'якшує волосся, створює захисну плівку, яка надає гладкості та захищає волосся від негативного впливу гарячих приладів (фенів, плойок, утюжків і т.д.).
Гарний кондиціонер, але все ж таки віддам його мамі (у неї фарбоване волосся).
Мультифункціональна олійка-сироватка Matrix Food For Soft 🥑
У мене тут повнорозмірний формат 50 мл, скляна баночка з піпеткою.
У складі містить такі активні компоненти: силікони/емоленти, олію авокадо, соняшникову олію, вітамін Е, гіалуронат натрію та екстракт розмарину.
Аромат такий, як у цієї лінійки я би сказала, що він, це щось середнє між шампунем та кондиціонером. На волоссі відчуватиметься до наступного миття голови, але не заважатиме, бо його потрібно зовсім трошки 🤏🏻
Консистенція рідкої та дуже поживної олійки. Оскільки у мене жирний тип волосся, я наносила на сухі кінчики всього одну крапельку (тут важливо не перестаратися, бо може бруднити волосся).
Олійка зволожує, живить, пом'якшує та надає волоссю блиску. Універсальний засіб для більш доглянутого вигляду кінчиків волосся.
Мультифункціональний спрей-догляд для волосся 20-в-1 Matrix Miracle Creator 💗
У мене тут пробничок спрею - 30 мл.
У складі з активних компонентів містить: силікони, кокосову, соєву та миглалеву олії, молочну кислоту а інші зволожувачі.
Аромат дууже приємний, пахне як молочна цукерочка 🍬 На волосся відчувається до наступного миття голови (мию голову через день).
Консистенція легкої емульсії. Наносила спрей на чисте, вологе волосся по довжині. Найлегше було бризнути на долоні і розподілити засіб по довжині (так виходило більш рівномірно).
Волосся легше розчісується, стає м'яким, більш слухняним та не електризується. При цьому спрей не залишає липкості та не бруднить волосся.
Спрей мені сподобався і я би повторила його у повнорозмірі 💗
Результат від використання трьох засобів з боксу 🎁
Ще раз дякую Makeup за можливість познайомитися з засобами цього бренду 💚
Коментарі (0)