K_Filonenko

Colgate NEON, 2548 щетинок

Хороша бюджетна щітка. Я нею задоволена на 10/10.
Щітка має густу щетину, з нейлону з рівним зрізом, середньої жорсткості. Щетинки тоненькі, не надто грубі та не пошкоджують ясна, але вміру жорсткі, щоб якісно очищувати зуби від нальоту. Виробник зазначає, 2548 щетинок, візуально їх справді більше, ніж у звичайних бюджетних зубних щітка.

Ручка в щітки з міцного пластику, не вигинається та не деформується під час чищення, зручно лежить в руці та не вислизує.

Голівка щітки середнього розміру, має форму багатокутника, зручна у використанні. З протилежної сторони є очищувач для язика.

Ціна до 100 грн. досить приємна, адже щітка справді якісно очищує.

Упаковка: стандартна для зубних щіток бренду Colgate.

Я залишилася задоволена цією щіткою, з бюджетних варіантів зубних щіток вона мені подобається найбільше. Точно повторю покупку.

Чи може вона бути аналогом Cyraprox? Якщо ви звикли до щіток Cyraprox, то дана модель буде вам здаватися надто простою, дешевший пластик та не такі ніжні щетинки, не так щільно набиті, і головка інша, більша. Різниця відчувається, але якщо не відштовхуватися від відомого бренду, то щітка досить хороша і прекрасно виконує своє завдання, після чищення поверхня зубів якісно очищена, навіть у важко доступних місцях.

Якщо оцінювати її порівнюючи з зубними щітками даної цінової категорії, то особисто для мене вона виграє своєю ефективністю!

Рекомендую!