Vik_Sem

BARBERS | Свіжість та чистота в одному флаконі

Дівчата привіт!)

Засоби бренду Barbers почали все частіше з'являтись на поличці мого чоловіка. Якість продукції, різномаїття доглядових серій, стильний дизайн та якісне пакування - не залишать байдужим ні одного чоловіка.

Хочу поділитись враженнями мого чоловіка від гелю для душу Barbers Dallas Premium Shower Gel.

Загальна інформація:

Об'єм: 500 мл.

Бренд: Barbers (Україна)

Призначення: очищення, відновлення, тонізування

Пакування:

Гель для душу знаходиться у темному пластиковому флаконі коричневого кольору. Оформлення стильне, лаконічне, що чудово підкреслює чоловічу продукцію.

Дозатор помповий, механізм працює легко, подача засобу економна.

Етикетка містить усю важливу інформацію про гель.

Склад у засобу звичайний, присутні миючі речовини, віддушки. Засіб не натуральний, але негативної реакції на шкірі не було.

Активні компоненти:

• олія бергамота підтримує оптимальний жировий баланс і заспокоює подразнений епідерміс;
  • екстракт кедра насичує цінними вітамінами , тонізує і зміцнює захисний бар'єр;

Гель по текстурі в міру густий, прозорий, зі світло-жовтуватим відтінком.

Аромат суто чоловічий, з нотами бергамоту і кедру. Після використання залишається цитрусова свіжість з деревинними нотками. Запах достатньо яскравий, але після використання практично не відчувається.

Піниться засіб добре, при такому піноутворенні витрата у нього виходить маленька. Під час миття у ванній кімнаті приємно пахне, при бажанні можна використовувати цей засіб як піну для ванни.

Шкіру і волосся гель очищає добре, але відчуття скрипучого волосся і шкіри немає. Змивається також добре, плівка на шкірі після миття не відчувається.

Засіб не сушить шкіру, не викликає подразнення. Митися їм приємно. Після використання засобу шкіра чиста, м'яка та приємно пахне.

Чоловік користується ним із задоволенням. Чудове очищення шкіри і приємний аромат роблять цей гель для душу незамінним помічником в догляді та чоловічій рутині))

-РЕКОМЕНДУЄМО-

30 вересня, 2024
Vik_Sem
30 вересня, 2024