Ремувер для кутикули Shelly
Знайомство з брендом Shelly.
Нещодавно наважилася спробувати ремувер бренду Shelly і я просто вражена його делікатністю. Це справді м'який та ніжний засіб для боротьби з сухою та наросшою кутикулою.
Всі ремувери, якими я користувалася раніше, були більш агресивні по відношенню до шкіри та нігтьової пластини, тому я завжди змивала залишки ремуверу якомога швидше, щоб не було печіння. Ремувер від Shelly я також спочатку побігла змивати, але потім зрозуміла, що навіть, якщо я змию його не відразу, а через 5 хвилин, чи коли закінчу обидві руки, він всеодно не викличе в мене такого печіння, як мій ремувер від Loren Platini ( https://club.makeup.com.ua/post/40687/ ). І це прекрасно! Він не агресивний, а дуже бережливий з шкірою та вашими ручками.
Консистенцію: ремувер має рідку консистенцію, ніби водичка. Було досить незвично його використовувати, адже я раніше користувалася гелеподібними ремуверами, але з часом звикла і тепер він мені навіть зручніший.
Упаковка: пляшечка білого кольору з міцного пластику. Кришечка закручується, не протікає та зручно тримати під час нанесення.
Дозатор: Ремувер має досить зручний носик-дозатор з прозорого пластику, легко наносити та розподіляти засіб.
Ефект: ремувер ніжно розм'якшує відмерлі частинки кутикули та дозволяє з легкістю прибрати її за допомогою апельсинової палички або пушера.
Особливості ремувера для кутикули від бренда Shelly:
- професійна лужна формула – водний розчин гідроксиду калію;
- ефективно пом'якшує кутикулу, що значно полегшує її видалення;
- швидкодієвий;
- не містить агресивних компонентів, тому не чинить деструктивного впливу на шкіру та натуральні нігті;
- не викликає дискомфортних відчуттів;
- надзвичайно зручний у використанні;
- можна застосовувати під час виконання як манікюру, так і педикюру.
Ремувер мені сподобався, буду замовляти ще. Тепер буду пробувати інші засоби від Shelly Рекомендую!
P.S.: Прикріпляю найкращі палички для домашнього догляду за нігтями. Ідеальна пара♡
Коментарі (0)