Про прокладки
Зараз, для мене чиясь думка про прокладки буде вже не сильно актуальною, бо вже кілька років, як я стала прихильником однієї фірми.. Але якщо ви ще не обрали свої улюблені, то welcome :)
Розпочну з улюблених щоденок. Надіюсь, ви всі розумнички та знаєте, що незважаючи на назву, носити їх кожного дня не варто?)
Для чого вони тоді?
Мені найбільше подобається носити їх за кілька днів до менструації, так я підстраховую себе від зіпсованої білизни та штанів. Також, зручно, коли потрібно робити мазки в гінеколога.
Чому не варто носити їх кожен день? Навіть міняючи прокладку кожні 4 години і використовуючи найкращі, ви не забезпечуєте оптимальну вентиляцію, а тепле вологе середовище чудово підходить для розвитку шкідливих бактерій.
Але перейдемо від бази до вибору.
Найважливішими критерієм мого вибору є відсутність ароматизаторів. В мене вони провокують різні проблеми зі здоров'ям, та і загалом не розумію їх змісту. Якщо вчасно міняти прокладку, ніяких неприємних запахів не буде.
Другий критерій - конкретно ці прокладки достатньо впитують, як для щоденних, і в той же час підходять для всіх форм трусиків. І це дуже зручно, особливо коли потрібно вдягнути щось облягаюче.
Ці прокладки мої улюблені, це єдині щоденки, які не викликали в мене ніяких проблем, та і в цілому не підводили мене.
Запасні щоденки
Ці щоденки я купую тоді, коли потрібно терміново, а перших немає в наявності. Вони теж без запаху, але не універсальні, підійдуть не до всіх типів трусиків.
Тому і купую їх тільки тоді, коли немає можливості купити попередні.
З мінусів - літом в спекотну погоду потрібно дуже часто міняти, бо за 4 години розшаровуються. З таким, доречі, стикнулась вперше.
Класика - прокладки для критичних днів
Як не дивно, але в мене це теж Лібрес. Я обираю їх вже років 7, для мене вони стали накращим варіантом.
- Вони без ароматизаторів;
- Добре кріпляться на трусики;
- Легко знімаються, не псують білизну.
З мінусів - на ніч бувають не дуже надійними, але так як я не люблю нічні прокладки,то користусь менструальними трусиками.
Також, майже у всіх прокладок лібрес є подовжені аналоги, якщо у вас широкі бедра або багато виділень. Їх також додаю у список.
Надіюсь комусь цей допис стане корисним. Бо перейшовши на один бренд прокладок, без ароматизаторів, я забула про будь-які проблеми з виділеннями.
Також додаю новинку для чутливої шкіри, яку нажаль ще не зустрічала на полицях офлайн магазинів. Обов'язково замовлю :)
Коментарі (0)