Локальн ий засіб від прищів підсушуючий
Re.Care Anti-Pimple Drying Lotion
Локальний засіб від прищів - ще один чудовий помічник від Re.Care, який допоможе швидше вирішити проблему. Для мене він став приємною знахідкою, як і точковий гель від цього бренду. Для проблемної шкіри з частими висипаннями буде особливо актуальним.
Випускається засіб у скляному флаконі в об'ємі 10 мл. На упаковці є вся необхідна інформація.
Перед використанням флакон треба обов'язково потрясти. Невелика частина рідини на поверхні прозора, наче вода (якщо флакон певний час стоїть, то вона відділяється) тому необхідно змішати.
На вигляд засіб рожевого кольору, трохи незвичної текстури, бо всередині він рідкий, але сам по собі щільний. Коли наноситься на шкіру, то одразу густішає і невдовзі починає біліти ( чим трохи нагадує глиняні маски)
Це наче розведена до рідкої консистенції паста, яка підсихаючи знов набуває пастоподібного стану.
Запах трохи специфічний, але виражений не яскраво, мені нагадує ліки/мазі.
Засіб локальної дії Re.Care спеціально розроблений для делікатного усунення прищів та почервонінь.
Головними компонентами являються цинк, рожевий каламін, камформа і бісаболол.
Усі активи в комплексі забезпечують заспокоєння, абсорбцію себуму, прискорену регенерацію клітин, підсушення і покращення зовнішнього вигляду шкіри.
Засіб необхідно наносити за допомогою ватної палички. У флакон слід занурювати тільки чисту паличку. Рекомендовано наносити на ніч локально на саме запалення.
В процесі нанесення дискомфорту не виникає. Засіб швидко підсихає, не пече і не пощіпує. Буває, що за ніч із-за тертя обличчя з подушкою (дивлячись де нанесений) він повністю осипається, але за цей час він встигає повноцінно подіяти.
Цей локальний засіб ефективно справляється зі своєю задачею. Він допомагає зняти запалення і пригнічити його розростання; заспокоює епідерміс, підсушує і сприяє більш швидкому загоєнню тканин. З ним висипи проходять значно швидше, що не може не тішити. Позбутися неприємної проблеми тепер в рази легше.
Це прекрасна новинка від українського бренду, як і інша косметика. У мене вона викликала справжнє захоплення. В комплексі усі засоби працюють просто чудово, я бачу гарні зміни у стані шкіри, вона стала чистіша і виглядає більш здоровою.
Дякую за увагу.
Коментарі (0)