Pilirina 💛💙

Joko Blend: матуючий тонік чи зволожуючий тонер?

Joko Blend: матуючий тонік чи зволожуючий тонер?

Мені сподобалися обидва красені, але все-таки між ними є різниця не лише у кольоровій гаммі етикетки. Вона більш суттєва. Обидва варіанта заслуговують уваги.

Joko Blend: матуючий тонік чи зволожуючий тонер?
Joko Blend: матуючий тонік чи зволожуючий тонер?

Завдяки поєднанню у складі ніацинаміду, екстракту ламінарії, алантоїну, зелений тонік із серіі Skin Detox моментально матує шкіру та звужує пори. Т-зона дійсно майже увесь день не блистить і тут його явна перемога у батлі з синім конкурентом. Трохи заспокоює шкіру після вмивання та вирівнює тон шкіри, очевидно, за рахунок матуючий властивостей. Зовсім не залишає відчуття стягнутості і плівки. Приємний у використанні.

Має рідку консинстенцію такого ж красивого зеленого кольору, як на етикетці флакону та аромат, як у засобів цієі серіі . Чомусь на фоні чую зелене домашнє яблуко типу сорту Антонівка.

Skin Detox відновлює оптимальний рівень рН епідермісу мого комбінованого типу шкіри, тому після етапу тонізаціі відчуваю комфорт. Лагідно йде по шкірі, коли наношу його руками.

Тонік не містить агресивних синтетичних добавок по типу sls/sles, парабенів, силіконів, тому я б сказала, що підійшов би для всіх типів шкіри, не лише для жирноі, але тут міститься спирт,виробник на це вказує, він йде як провідник. Маю чуттєву шкіру, яка червоніє від найменших агресивних компонетів у складі і ця зелена водичка мені підійшла ідеально.

Це зволожуючий тонер із в'язкішою, ніж у попередника, але легкою текстурою. У складі містить низькомолекулярну гіалуронову кислоту, яка гарно зволожує, а також комплекс керамідів та фосфоліпідів рослинного походження Ceramide Complex CLR, який підтримує суху та потріскану, обвітрену шкіру за допомогою структурних елементів та відновлює ліпідний бар'єр у роговому шарі епідермісу, забезпечуючи збалансований вміст води у шкірі. Прочитайте за нього, якщо ви власниця сухоі шкіри, більш детально. Повірте, вам буже цікаво. Пантенол утримує вологу, запобігаючи її втраті та робить шкіру більш м'якою і еластичною. А алантоїн має відому пом'якшувальну та зволожуючу дію, звужує пори, стимулює загоєння ран та оновлення клітин епідермісу. Склад чудовий, погодьтеся?

Тонер добре доочищує шкіру обличчя від залишків макіяжу, суттєво зволожуючи іі, освіжає шкіру та знімає почервоніння. Не липне та має приємний доглядовий аромат. Що важливо - не залишає плівки на обличчі та липкого шару. Після застосування обличчя м'яке, приємне на дотик. Теж не викликав жодного натяку на якусь алергічну реакцію. Підійде абсолютно для всіх типів шкіри. Для сухоі стане знахідкою.

Люблю обидва засоби. Використовую іх щодено у рутині, але у різний час: матуючий тонік - вранці, зволожувальний тонер - ввечері, перед сном. Вони обидва ефективно працюють, але у різних напрямах. Так що рекомендую обидва варіанти! Засоби для тонізаціі, хоч і доволі бюджетні, але працюють розкішно на всіх типах шкіри.

А вам який з них сподобався більше, діліться у коментарях? Це цікаво.