Mila Masiukova

Новинка від The Ordinary

Новинка від The Ordinary

Скільки б вітамінів я не пила, скільки б старалась не кусати губи, осінню вони всерівно стають сухими.. пересушеними. І без бальзамів ця ситуація ніяк не вирішується.

Новий бальзам для губ від The Ordinary не залишився непоміченим. Вчасно побачила рекомендацію, знайшла і купила. Впершу чергу дивує незвична форма. Щось схоже на крем для рук від Шанель, але трохи інше.

Стандартна картонна коробочка, вже як візитка бренду.

Кришечка відкручується легко, а от назад закрутити її вже важче. Але кілька спроб і технологія стає зрозумілою.

Видавлюється бальзам значно легше ніж його аналог від Ля Рош, та порівняю я їх окремим дописом.

Окремо рекомендую від сухості губ пити Омега-3, детальніше в дописі - https://club.makeup.com.ua/post/34453/

Новинка від The Ordinary
Новинка від The Ordinary
Новинка від The Ordinary
Новинка від The Ordinary

Консистенція приємна, трохи жирна. Бальзам легко розподіляється по губах. Вичавлюється лише потрібна його кількість (якщо привчитись не давити надто сильно). Губи отримують гарний блиск і зволоження.

Не містить ароматизаторів та віддушок. Запах не відчувається. Але інколи хочеться щоб в бальзама був приємний аромат)

Загалом склад хороший та безпечний. На першому місці Сквалан, що пом'якшує та відновлює пошкоджену шкіру, також є олії вітаміни та кислоти.

Візуальний ефект від застосування видно майже зразу, а за кілька днів використання проходить сухість і губи стають приємними на дотик.

Наразі це найбільш ефективний бальзам для губ, що я пробувала. Єдиний мінус - працює тільки поки ним користуєшся, як тільки припиняєш - все повертається. Я стараюсь використовувати його 2-3 рази на день, тоді результат хороший.

Ціна виправдана, як для такого об'єму. 15 мл - це стандартний об'єм крему для шкіри навколо очей, а для бальзаму це прям дуже багато. Враховуючи невеликий розхід, вистачити його б мало надовго.