Pilirina 💛💙

Matrix: моі враження від тестування

Matrix: моі враження від тестування
Matrix: моі враження від тестування

Взагалі я шанувальниця цього бренду і знаю, що якщо користуватися засобами Matrix на постійній основі, то у мене волосся буде ніби я щойно вийшла з салону. Але волосся має звичку звикати, тому доволиться комбінувати продукти на своій поличці. Роздивимося детальніше що підійшло, а що...

Matrix: моі враження від тестування

Скажу відверто, спочатку склалося враження, що розхід у нього не дуже економний. Можливо, із-за саше, бо поки вичавиш ті дорогоцінні краплі. Перший раз довелося відкривати аж дві пачки на разове миття, з них не зручно вичавлювати досить густий шампунь. З travel-пляшкою набагато зручніше і тут я зацінила засіб. Хоч консинстенція щільна, вона мені сподобалася, бо при розмилюванні гарно піниться та утворює м'яку, як хмаринка, пінку, яка добре промиває волосся. Найбільше сподобався молочно-фруктовий, косметичний аромат, який досить довго тримається на волоссі. Відчувається, що він із циклу професійноі серіі. Повторюватиму, але вже у повному форматі.

Кондиціонеру на мою левову гриву виявилося надто мало - аж на один раз. У мене густе, пористе волосся і воно миттєво поглинуло засіб. Волосся об'ємне і мені треба велику дозу пом'якшувальних засобів. Хоча, результат мені дуже сподобався: після миття волосся легко розчесалося, уклалося, кондиціонер вирівняв мою пухнасту структуру, хоч це не всім засобам підвладно. Хочу тепер повномірний флакон, щоб насолодитися ним сповна. Тим паче зараз він на знижках. Плюсую за аромат - він приємний, подібний до шампуньки, але більш насичений і довго тримається на моій шевелюрі. Після укладання весь день ходжу і принюхуюся до своіх локонів, які дістають до носа.

Класно зволожив та пом'якшив структуру волосся. На дотик наче створив захисну плівку - воно стало еластичне і не обтяжене. Після миття не хрумтіло, як зазвичай. Думала спочатку, що візуально мій блонд не змінився. Фото після показало зворотнє. Трішки все-таки тон затемнився. Теж відмічу приємний аромат, але він візрізняється від серіі Food for Soft: насичений, коосметичний, трохи з кислинкою, які властиві тонізуючим засобам. Приємний.

Текстура бальзаму - густюча, має сіро-фіолетовий колір, пігментований колір. Тактильно волосся його полюбило. Я б все-таки взяла повну версію. Люблю такі штучки.

Це один із моіх фаворитів з боксу. І сироватка за текстурою мені дуже нагадує олійку, якою я вже давно користуюся - Blond Absolu Kerastase, тільки тут вона видавлюється з піпетки і має інший аромат і цінову категорію. До речі, неймовірний, як сказав мій ніс і чоловік - косметичного, дорогого догляду. Олійка швидко вбирається у волосся, не жирнить, не перевантажує його, витягує кінчики. Користуюся нею після укладанням. Моє пористе, сухе волосся каже ій дякую! Відтепер йде до улюблениць. От іі рекомендую спробувати власницям сухого волосся!

Я вже більше року тому писала про нього допис. І повторюся - це один із кращих спреів для мого пористого волосся. Купую його доволі часто, бо він найкраще розплутує і випрямляє на браш моі пухнасті хвилі. Дівчата часто жаліються на аромат кокосу. Ну не знаю, мені навпаки він подобається, а чоловік сходить з розуму коли торкається волосся і нюхає його. Тактильно воно стає м'якеньким і розсипчастим. До речі, спрей точно класно захищає від високих температур волосяну кутикулу, бо я кінчики стрижу рідше, коли він на поличці. Це помітила навіть моя подружка-перукар, до якоі я іжджу раз у три місяці щось робити зі своєю гривою. Він щільний, ним можна переборщити, якщо надто багато розпилити, тому він може просто не підійти для жирного волосся. Сухе, як з голоду, його миттєво з'ідає. Ставлю одні плюси.

Ну звісно найкращі! Дякую редакціі Make Up Club за можливість затестити цю нову для мене, лінійку. Я відкрила багато нових продуктів, які стовідсотково повторю.