Hanna Domashenko

#testmakeupclub

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Я так вдячна клубу за можливість тестувати чудові продукти, що навіть не можу описати того щастя, яке відчуває моє волосся з якісним доглядом від культових брендів! Цього разу я познайомилася з засобами від Matrix, з якими мені довелося мати справу вперше! Спойлер: я в захваті!

Безумовно, зіркою боксу стала повнорозмірна мультифункціональна олійка-сироватка для волосся! Це засіб з лінійки Matrix Food For Soft. Вона розроблена спеціально для відновлення та захисту сухого, пористого, фарбованого та пошкодженого волосся.

- вона не потребує змивання;

- не робить ефекту "брудного волосся";

- пряцює у якості термозахисту;

- зволожує волосся, надаючи йому неперевершеного блиску.

Наношу 2-3 крапельки піпеткою на пальці, розігріваю в долонях та наношу з середини довжини до кінчиків на щойно вимитите, просушене рушником волосся. А потім висушую його феном, як завжди.

Щодо термозахисту - не можу нічого сказати, бо якось це виміряти в домашніх умовах не можу, а от щодо блиску волосся - то ефект реально помітний. Волосся зволожене, кінчики не січуться, а блиск зачаровує по всій довжині!

Шампунь та кондиціонер з цієї ж серії Matrix Food For Soft - це якісна база для щоденного догляду! Саме ці засоби дійсно зволожують волосся і дбайливо доглядають за ним після нещадного літнього ультрафіолету, що точно встиг зробитиз мого волосся солому.

Потужна формула з олією авокадо та гіалуроновою кислотою надає зволожувальну, живильну і відновлювальну дію навіть на дуже пошкоджене, ламке та сухе волосся. Шампунь має ніжну текстуру, пахне чимось приємним та трав'янистим, як на мене. Добре піниться та чудово очищує, не пересушуючи шкіру голови. Бальзам має консистенцію густого кремчику та такий самий аромат, як і у шампуню. Наношу на вологе волосся на 2-3 хвилини і змиваю. Після бальзаму волосся блискуче та шовковите навіть без додаткового використання полойки.

Кондиціонер для живлення та надання блиску волоссю відтінків шатен та темний блонд - це мій перший засіб для догляду саме за моїм кольором волосся. І ні, це не відтіночний бальзам (він має блакитний колір) - це якісний догляд за холодним відтінком шатену.

Наношу на вологе волосся на 2-3 хвилини і змиваю. Волосся після цього бальзаму грає неймовірно гарно на сонечку, ніби діамантик! Дуже сподобався цей засіб за вражаючий блиск волосся!

Мультифункціональний спрей-догляд для волосся 20-в-1 - це салонний догляд за волоссям в домашніх умовах! Ця маленька баночка має чудовий дозатор, що розпилює продукт ніжною вуаллю.

Його формула збагачена кокосовою, мигдальною, соєвою оліями, молочною кислотою та рослинними протеїнами. Я помітила, що з використанням цього засобу волосся саме розпрямляється навіть без моєї улюбленої плойки! Цей засіб робить волосся м'яким, блискучим, зволоженим та неймовірно ароматним!

Всі засоби дарують неймовірне зволоження без додаткового обтяження і так важкого волосся. Всі засоби в комплексі чудово доглядають та надають відмінного блиску!