Pilirina 💛💙

JB Aqua Glow: сироватка з гарним складом, що реально працює

JB Aqua Glow: сироватка з гарним складом, що реально працює
JB Aqua Glow: сироватка з гарним складом, що реально працює

Сироватка сприяє глибокій гідратації і виробленню власного колагену. Натуральний зволожуючий фактор у складі сприяє відновленню та регенерації шкіри, підтримуючи її еластичність та пружність. Aqua Glow допомагає зберегти оптимальний рівень зволоження протягом дня, запобігаючи появі сухості, стягнутості та передчасних ознак старіння.

Комплекс керамідів та фосфоліпідів рослинного походження Ceramide Complex CLR відновлює пошкоджений бар'єр, сприяючи підвищенню стійкості шкіри до зовнішніх агресорів. А комплекс амінокислот підвищує бар'єрні, захисні функції шкіри, сприяє розгладженню шкіри, покращуює колір та надає обличчу сяйва.

Сироватка містить низькомолекулярну гіалуронову кислоту, яка миттєво проникає в глибокі шари шкіри, насичуючи її вологою, відновлюючи еластичність і природне сяйво.

Дійсно, іі основою перевагою є інтенсивне зволоження за рахунок високоі концентраціі гіалуронової кислоти, яка забезпечує глибоке зволоження шкіри, утримуючи вологу в клітинах і підтримуючи оптимальний рівень гідратації протягом усього дня.

Не буду описувати органолептичні особливості Aqua Glow Joko Blend, бо пакування у бренду, як завжди на висоті - якісне і естетичне. Але зверну увагу на великий об'єм - 30 мл, скляну баночку і хорошу піпетку з якоі легко можна вичавити краплю еліксиру.

Помітила, що шкіра стала не тільки більш зволоженою, а й еластичною. Сироватка приємна у використанні, рука постійно до неі тягнеться, бо має легку, приємну текстуру, яка швидко вбирається, не залишаючи липкості та ідеально підходить для використання під макіяж, не скочується. Вона допомагає відновити природне сяйво шкіри, роблячи її здоровішою, рівнішою та більш доглянутою на вигляд. Має приємний косметичний аромат. Особисто мені запах нагадує косметичну основу, ледь вловимий на шкірі.

Наношу іі два рази у день. Вранці - після вмивання та тонізування обличчя: кілька крапель і розподіляю по обличчю, даю 2-3 хвилини вбратися, зверху наношу крем або базу під макіяж, залежно від того, буду фарбуватися чи ні. Ввечері - просто під крем.

Вже через перший тиждень використання я помітила пружність на своєму обличчі, шкіра м'яка та гладка. Рівний колір обличчя, поменшало лущення. Немає дикої сухості, шкіра добре зволожена.Фото зроблені раніше написання цього відгуку, тому сироватка вже у мене майже на дні. Тож, уявіть як вона мені сподобалася. У чоловіка дуже суха шкіра. Теж кілька разів користувався нею ввечері, лишився задоволений, але чоловіки ж не послідовні у догляді, для нього крем Barbers - універсальний замінник всіх баночок, тому я не наполягала на використанні, мені більше буде.

Плюс Aqua Glow Joko Blend у тому, що вона підійде для будь-якого типу шкіри: сухій, чутливій, жирній, проблемній, комбінованій та нормальній.

Однозначно рекомендую іі спробувати, адже зволоження - основа якісного догляду. Та і взагалі мені сподобалася вся синя лінійка від Joko Blend.

А ви вже користувалися цією сироваткою? Як вам вона?