Pilirina 💛💙

Sandalwood від Barbers мені теж підійшов. А чому б і ні?

Sandalwood від Barbers мені теж підійшов. А чому б і ні?

Гладка шкіра - це дуже красиво. Особливо коли вона доглянута. Що чоловік, що я страждаємо після гоління, бо майже завжди це все супроводжується почервонінням, подразненням, сухістю або навіть лущенням шкіри. Якщо я ще можу використати жирний крем для тіла і все буде ок, то чоловіку після гоління слід використовувати бальзам для обличчя. Скажу відверто, у нас із чоловіком зараз він один на двох, але у нього він для обличчя, у мене - для інших частин тіла. Маючи величезний обʼєм аж 100 мл, хоч ми і користуємося разом, бальзам стоїть на місці, бо має кремоподібну, надлегку, таючу текстуру, яка миттєво всочується у шкіру і робить іі гладенькою.

Sandalwood від Barbers мені теж підійшов. А чому б і ні?

Як я дійшла до цього? Колись раз скористалася ним після гоління і подумала, навіщо купувати жіночі бальзами після гоління, якщо і чоловічі справляються з заспокоєнням і зволоженням шкіри чудово.

Ароматний. Чимось схожий на запах пінки для гоління, але лайтовіший. Пахне не реально круто, як чоловічі парфуми. Віддушка не дуже яскрава, як це зазвичай буває у засобів, призначених для чоловічої статі. З ніг не збиває. По шкірі розподіляється добре, миттєво вбирається, буквально за секунди. Шкіра після використання виглядає чудово - немає роздратування та почервоніння. Плівку і липкість не лишає.

Що там у нас зі складниками?

  • Сандалова олія допомагає заспокоїти шкіру та зменшити подразнення.
  • Олія з насіння бавовни швидко відновлює шкіру, робить шкіру пружною та доглянутою. Алое вера також сприяє зміцненню та відновленню шкіри, м'яко відлушує ороговілі клітини шкіри та має антизапальний ефект.
  • Олія жожоба відповідає за оптимальний рівень зволоження шкіри.
  • Екстракт календули має високу протизапальну ефективність та є антисептиком.
  • Не містить спирту!

Barbers Sandalwood After Shave Balm добре справляється з поставленим завданням і шкіра після використання не має підвищеної чутливості. Немає відчуття дискомфорту, коли шкіру після гоління періодично хочеться шкрябати нігтями. Так що рекомендую до нього придивится.