Інна ✨

Помада для губ Catrice Scandalous Matte Lipstick

Помада для губ Catrice Scandalous Matte Lipstick

Давно придивлялась до цього красивого нюдового відтінку помади для губ Catrice Scandalous Matte Lipstick. В мене є така сама помада в сатиновому фініші і вона дуже мені подобається ( допис - https://club.makeup.com.ua/post/39990/ ) та і в цілому в мене багато продуктов для губ цього бренду і всі вони класні. На осінь хочеться більш матових губ, тому я придбала і матову версію. Я обрала для себе відтінок 030 Me Right Now - дуже красивий холодний нюдовий колір.

Помада для губ Catrice Scandalous Matte Lipstick
Помада для губ Catrice Scandalous Matte Lipstick

Виглядає мінімалистично, футляр з округлими гранями і його дуже приємно тримати в руках. На помаді красиві вигравірувані визерунки, надпис бренду. Аромат ненавя'зливий, трохи солодкий, але при нанесенні на губи я його вже не відчуваю.

Приємно наносиця зі стіку на шкіру, легко ковзає. Текстура наче бархатна, добре покриває губи, більш пігментована, ніж сатинова версія.

Не підкреслює зморшки та сухі ділянки, никуди не повзе. Формула не застигає намертво, помаду легко можно прибрати серветкою, та я дуже люблю таки помади - вони легки в нанесенні, комфортні у носці впродовж дня та не потребують танців з бубном, якщо треба швиденько перенанести. Дуже мені сподобалась! Пасуватиме до усіх коричнево-винних- макіяжів, не забирая на себе багато уваги.

На фото помада нанесена на олівець Colour Intense Satin Lip Pencil 08 Iced Latte.