Sofiia_Ts

Пом'якшувальний крем для ніг Shelly Smoothing Foot Cream

Пом'якшувальний крем для ніг Shelly Smoothing Foot Cream

Після сезону відкритих ніжок я добряче їх привела в поганий стан, шкіра огрубіла та зневоднилась. І не буду лукавити, я часто нехтую зволоженням для ніг та стоп.

Але за ніжками потрібно доглядати так само (або принаймі чуть краще) як за руками, бо шкіра зверху така ж тонка, і потребує постійного живлення. Ніжки як і руки, часто попадають під зовнішні фактори, а після літа і сонечка особливо (і тут я згадала як часто я використовувала сонцезахист на ногах 😅). А стопи часто стають огрубілими через постійне носіння відкритого взуття.

Тому восени у мене починається операція привести ноги в хороших стан, і починається це з бази - легкого зволожуючого крему.

Тут в цьому уже не перший сезон мені допомагає крем від Shelly, який при постійному використанні показує хороший результат пом'якшення.

Пом'якшувальний крем для ніг Shelly Smoothing Foot Cream

Баночка має лаконічний білий дизайн із зображення одного з активу крему - екстрактом водоростей. Також на упаковці вказаний склад та всі деталі про продукт.

Об'єм аж 250 мл, що вистачить мінімум на півроку. Є і менші тюбики по 45 мл для проби, а також 500 мл для майстрів педикюру та салонів.

Є зручний дозатор, яким легко набрати потрібну кількість крему.

Консистенція надзвичайно легка та лагідна, швидко розподіляється по шкірі та поглинається. Аромат приємний та ніжний, косметичний.

Крем надає швидку дію зволоження, оскільки поглинається буквально за секунди і залишає легкий ефект живлення.

Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Urea, Caprylic / Capric Triglyceride, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Stearic Acid, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate / VP Copolymer, Spirulina (Algae) Extract, Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract, Parfum, Lactic Acid.

Крем на основі мінеральної олії, яка надає ефект пом'якшення та перешкоджає випаровуванню вологи.

Один і з активних компонентів, це сечовина, яка глибоко зволожує і пом'якшує навіть дуже суху, потріскану шкіру. Вона діє як природний зволожувач, допомагаючи утримувати вологу і розм'якшувати огрубілі ділянки шкіри.

Олії аргани та каріте забезпечують додаткове живлення шкіри, насичуючи її жирними корисними кислотами, а також забезпечують еластичність.

Екстракти водоростей додають крему заспокійливі та тонізуючі властивості. Вони сприяють відновленню клітин шкіри, покращують її пружність та підвищують опірність до негативних факторів навколишнього середовища.

Молочна кислота діє як легкий ексфоліант, допомагаючи видалити відмерлі клітини шкіри і сприяти оновленню її поверхні.

Крем для ніг Shelly Smoothing Foot Cream - відмінне рішення для тих, хто страждає від сухості, огрубілої шкіри або тріщин на стопах і хоче відновити шкіру після літа.

Поєднання таких активних речовин як сечовина, екстракти водоростей та олії арганії та ши забезпечуть комплексний догляд: зволоження, живлення, захист та тонізацію шкіри.