Моя знахідка! L'Oreal Paris Excellence 5.11
Мій ідеальний холодний відтінок
Фарба L'Oreal Paris Excellence стала першою, яка не викликала у мене алергічної реакції, і це вже великий плюс. Відсутність агресивних компонентів і наявність пом'якшувальних інгредієнтів сприяли більш делікатному впливу на шкіру голови.
Я обираю цей тон через його холодний попелястий відтінок, який виглядає дуже природно.
Її консистенція ідеальна – не занадто рідка, легко наноситься та рівномірно профарбовує волосся. При першому фарбуванні на середню довжину волосся мені знадобилося 1,5 упаковки, а зараз я використовую лише одну для оновлення кольору та профарбування коренів.
У комплекті з фарбою йдуть зручні рукавички, фіолетовий шампунь для підтримки холодного відтінку та бальзам.
На жаль, колір з часом вимивається та йде у рудий відтінок. На першому фото можна побачити моє волосся через 2,5 місяці після останнього фарбування. На другому - моє волосся одразу після фарбування.
Отже, я довго шукала фарбу, яка б не викликала алергічної реакції та забезпечувала бажаний результат, і L'Oreal Paris Excellence мене повністю задовольняє.
Також цікаво, хто ще має чутливу шкіру і знайшов ідеальну фарбу, яка не викликає алергічної реакції? Діліться своїми рекомендаціями!
Коментарі (0)