Кузя Ю-а

Топ пади для очищення обличчя, що на рівні з корейською косметикою

Обожнюю смарт догляд, коли все просто та прозоро. А пади, які чудово очищують обличчя ідеально вписуються в мою рутину.

Схожими користувалась корейськими, проте вже деякі наші рідні бренди створюють це диво і ще краще за чужих.

Поговоримо про ankie! Підтримую українське!

Подаються в великій круглій баночці і вони гарно насичені засобом.

Величезні пади за розміром, що це мега круто, адже вистачає одного на все обличчя! Самі вони ніби ватно-тканининні. Дуже приємні до шкірі!

Унікальна формула на основі молочної, гліколевої та лимонної кислот допомагає в боротьбі з вуграми, чорними точками та міні висипаннями на шкірі.

Диски можна застосовувати і в якості регулярного догляду (особливо жирній та проблемній шкірі), і в якості точкового вирішення проблем - для чутливої чи сухої шкіри.

Хоча, от в мене ж суха шкіра. І я протираю ними все обличчя за потреби. І відчуваю результати у вигляді зменшення висипань. І жодного разу не виникало дискомфорту від засобів в форматі падів. Взагалі, це мега зручна штука. І от пади від Ankie - мені дуже сподобались.

Молочна кислота: зволожує, знімає запалення, глибоко очищує пори, вирівнює тон та текстуру шкіри.

Лимонна кислота: висвітлює плямки, відлущує ороговілу шкіру, дезінфікує та знімає свербіж, нормалізує pH шкіри.

Саліцилова кислота: очищає пори від забруднень та ексфоліює ороговілі клітини шкіри, що допомагає попередити появу вугрів та акне.Має протизапальні властивості та допомагає зменшити червоніння та запалення на шкірі.

Гліколева кислота: м'яко відлущує, зменшує гіперпігментацію, сліди акне та сприяє збільшенню гіалурону в шкірі.

Гліцерин: зволожує шкіру, утримуючи вологу в її верхніх шарах.

Пантенол: має заспокійливі та загоюючи властивості,

допомагаючи зменшити подразнення та запалення на шкірі.

Однозначно повторю цю покупку. Бо це безмежно якісна продукція!