Spodobaieva Maryna

Weleda Deodorant Stick

Weleda Deodorant Stick
Weleda Deodorant Stick

Нарешті добралася написати про свій подаруночок від MakeupClub. Радості було безмежно, навіть зараз час від часу ловлю себе на думці «як класно».

З брендом Weleda я була вже знайома, свого часу просто обожнювала лінійку «Skin food». Але з дезодорантами чи антиперспірантами в мене постійний квест. Бо тільки мені щось сподобається, то зміниться формула або просто зникнуть з продажу.

Тож тріо:

1. Citrus-Bergamot в нього найяскравіший аромат серед усіх;

2. Eucalyptus-Peppermint тут досить свіжий, але ніжний;

3. Sensitive сподобався, мене чомусь нагадує дитячий догляд, щось досить пудрове і ніжне.

Citrus-Bergamot я подарувала мамі, вона в мене теж обожнює такі аромати, собі залишила два інші.

Пакування – екологічніше не придумаєш, тверде картонне пакування з перероблених матеріалів, яке підлягає вторинній переробці. Одним словом краса.

Застосування – натисніть на основу туби знизу, щоб дістати дезодорант. Витисніть необхідну кількість дезодоранту з туби, приблизно 1 см. Нанесіть дезодорант на чисту шкіру пахв. За потреби можна використовувати кілька разів на день. Для щоденного використання. При надмірному витисканні стіку постукайте дном пакування по твердій поверхні, щоб прибрати надлишок. Зберігайте в захищеному від вологи місці.

Переваги з опису:

  • 100% натуральний склад;
  • Захищає від неприємного запаху поту;
  • Підтримує фізіологічні регулюючі функції шкіри;
  • Без відчуття вологості та липкості на шкірі;
  • Підходить для використання на щойно поголених пахвах або після епіляції;
  • Без спирту, без солей алюмінію, без харчової соди;
  • Без парабенів, мінеральних олій, силіконів, синтетичних ароматизаторів;
  • Клінічно та дерматологічно підтверджена добра переносимість шкірою;
  • Сертифікований NATRUE;
  • Підходить для веганів;
  • Не тестується на тваринах;
  • Картонна упаковка з переробленого матеріалу повністю підлягає вторинній переробці. Без пластику;
  • Дезодоранту вистачає приблизно на 4 місяці використання;
Weleda Deodorant Stick
Weleda Deodorant Stick
Weleda Deodorant Stick
Weleda Deodorant Stick

Почала я саме з дезодоранту для чутливої шкіри. Тут досить стандартний об’єм 50 g. Формат стіку виявився досить зручним, не треба чекати коли він висохне (хоча завжди можна почекати, головне щоб він працював).

Ефективна 100% натуральна формула без спирту пригнічує утворення та сприяє поглинанню неприємного запаху поту, не порушуючи фізіологічні обмінні процеси та мікробіом шкіри.

Склад: кукурудзяний крохмаль, соняшникова олія+, каприловий/каприновий тригліцерид, масло ши+, гранули із воску насіння соняшника, триетилцитрат, дикрохмальний фосфат, вода, коко-каприлат/капрат, гідрогенізована рицинова олія, рицинолеат цинку, олія касторова, олія шавлії лікарської, бісаболол, токоферол, капроіл/лауроіл лактилат натрію, аскорбіл пальмітат, парфумена композиція*. *з натуральних ефірних олій +з органічно вирощеної сировини.

Тільки подивіться на склад. Він не тільки забезпечує ефективний захист від запаху поту, але й піклується про ніжну шкіру пахв. Дуже багато олій, навіть спочатку боялася чи не буде жирних слідів від нього.

Ну й головне, він дійсно тримає. Я чесно скептично відносилася до натуральних дезодорантів після досвіду з Arm & Hammer чи CRYSTAL, бо вистачало їх на 2-4 години. Тут він дійсно тримає від 6 годин. Звісно він трішки залишає сліди на темному одязі, але те, що він працює для мене головніше. Плюс завдяки доглядовим засобам в складі, шкіра пахв виглядає зараз більш зволоженою.

Звісно хотілося зробити йому перевірку. Здається краще варіанту немає, як спортивний чекап. Не саме моє найкраще фото, але дуже гарно видно, як все просто пливе.

✅Він впорався. Тож на холодний період дезодорантами забезпечена. Дійсно класні і варті уваги.

Всім дякую і мирного дня🤍