Ірина 🦋

Молочко-демакіяж від професійного бренду

Молочко-демакіяж від професійного бренду

Це моє перше знайомство з українським 🇺🇦 професійним брендом Piel Cosmetics. В мене є 3 різні засоби, сьогодні я хочу розповісти вам про Молочко-демакіяж Rejuvenate Lait Demaquillant.

Макіяж створює настрій, позитивно впливає на самооцінку і дозволяє максимально естетично втілити святковий образ. Але одне з головних правил макіяжу, яке забезпечить здоров'я вашої шкіри, – знімати його перед сном, після зйомок тощо. Демакіяж - це найважливіший етап догляду за шкірою, адже від того, наскільки ретельно ви очистите шкіру обличчя від макіяжу, залежать її здоров'я і краса.

При цьому важливо, щоб засіб для демакіяжу усував декоративну косметику якісно та делікатно, не пошкоджуючи шкіру та слизові очі. Саме для цього експерти бренду Piel Cosmetics створили молочко для зняття макіяжу Cleansing Milk. Це ніжне молочко подарує вам відчуття легкості та чистоти, адже воно чудово видаляє макіяж та освіжає шкіру.
До складу 📋 засобу входять міцелі (POLOXAMER 184) які делікатно усувають декоративну косметику, а також низку активних інгредієнтів. А також олії арганії та моринги, що зволожують шкіру

У комплексі ці активні компоненти молочка для демакіяжу:

💦Відновлюють гідроліпідний баланс, знімають подразнення та лущення.

💦Пом'якшують та увлажнюють шкіру.

💦Захищають від несприятливого впливу довкілля.

💦М'яко та ретельно очищають навіть чутливу шкіру, знижують її реактивність, а також компоненти молочка для обличчя не викликають дискомфорту та відчуття стягнутості.

Молочко для вмивання має делікатну дію, тому ідеально підходить для очищення чутливої ​​та зрілої, схильної до сухості шкіри. Як перший етап очищення – демакіяж – засіб можна використовувати всім типів шкіри.

Основні активні компоненти:

🌿Гель алое віра забезпечує необхідне зволоження, підтримує еластичність шкіри, прискорює процеси оновлення.

🌿Гліцерин забезпечує ефект інтенсивного та тривалого зволоження, підвищує пружність шкіри, знімає подразнення та запалення.

🌿Міцели (POLOXAMER 184) – (найм'якша ПАР) має виняткові очищаючі властивості.

🌿Олія аргану і моринги «Дерево дива» мають виняткові зволожуючі, тонізуючі та омолоджуючі властивості. Підвищують тонус та еластичність, сприяють розгладжуванню зморшок. Потужні антиоксиданти забезпечують профілактику передчасного старіння. Насичують шкіру необхідними поживними речовинами.

🌿Наносрібло має антиалергічні та антибактеріальні властивості, сприяє швидкому загоєнню подразнень та пошкоджень.

🌿Гіалуронова кислота миттєво зволожує та запобігає зневодненню шкіри.

Пакування: Мʼяка пластикова туба, зі зручною кришечкою фліп-топ, є захісна фольга під нею, що для мене дуже важливо, так я знаю що до мене ніхто не відкривав засіб 😉 Великий об'єм 200ml.

Зовнішній вигляд: Кремово густа консистенція, тримає форму. Білого кольору 🤍

Аромат: Відстутній. Для мене це теж плюс, не дивлячись на мою любов до ароматів 🥰, засоби для обличчя я все ж таки оберу без запаху, якщо аромат мені не сподобається, це навпаки буде завдавати мені дискомфорту при використанні.

Молочко-демакіяж від професійного бренду

Молочко для вмивання обличчя – це той продукт догляду, який допоможе зберегти молодість і сяйво шкіри якомога довше. Адже декоративна косметика містить компоненти, які забруднюють шкіру і можуть спричинити висипання. Разом з тим, для чутливої ​​шкіри, схильної до сухості, підходять далеко не всі засоби, тому саме молочко потрібно для очищення обличчя з делікатною дією.

Для сухої шкіри та шкірних покривів з ознаками старіння важливо зберігати вологу в тканинах, попереджати пересихання та порушення гідробалансу. Гелі та пінки для вмивання можуть підсушувати, викликати стягнутість, особливо у поєднанні з хлорованою водою. У такому випадку необхідно молочко, що очищає. Його активні компоненти ефективно усувають забруднення без подразнення чи лущення.

Застосування: Молочко можна використати кількома способами. Нанести на шкіру обличчя та шиї, легко помасажуйте 1-2 хвилини, змити водою, а також можна нанести його на ватний диск і очистити їм шкіру, а потім вмити обличчя водою. Я наношу зразу на шкіру.

Макіяж з очей я завжди знімаю перед умиванням 💦міцелярною водою або двофазними засобами. Але для того, щоб повністю протестувати молочко та його властивості, я наносила його на ватний диск і змивала їм туш з вій, зі звичайною тушшю від Lamel і термо-тушшю від Maybelline молочко впоралося без проблем 👍🏼

А також з рештою мого макіяжу Lait Demaquillant Rejuvenate відмінно справляється, воно має ніжну консистенцію, яка ніби тане при нанесенні на шкіру, не залишає після себе жирності або липкості, ефективно розчиняє макіяж, даруючи шкірному покриву чудовий доглянутий вигляд.

Моя шкіра нормального типу, після застосування молочка шкіра ідеально гладенька, м'яка та оксамитова, адже воно не залишає відчуття стягнутості й сухості. Так само моя подружка теж користувалася цим молочком, коли приїжджала до мене у гості, у неї суха шкіра, бувають лущення, з цим молком у неї також не було жодних проблем зі шкірою.

Зволожуюче молочко можна використовувати для сухої та гіперчутливої ​​шкіри в ранковій рутині замість гелю для вмивання. При вмиванні воно не піниться, але й не повинно, це не пінка і не гель, а молочко 🥛

Я цілком задоволена цім молочком для демакіяжу від Piel Cosmetics - це справжній must have для будь-якої сучасної дівчини, яка піклується про свою шкіру.

А ви вже знайоми з цим брендом? Можливо у вас вже є улюблені засоби Piel Cosmetics, або навпаки якісь не підійшли? Діліться у коментарях 😉