Аромадифузор Avenue Des Parfums Home Bergamot & Flower
Трішки бергамоту і квітів в мій дім🧩
Наш дім - це наша фортеця де ми можемо сховатися від світу, розслабитись і відпочити. Я люблю заходити і щоб мене з порогу зустрічав приємний аромат. Тому обрала для себе ось такий аромадифузор. Запах я обирала інтуїтивно. Хотіла щось нейтральне, ненаʼязливе. Я вгадала)
- Упаковка
Картонна упаковка виглядає дуже гарно та стильно. Як варіант, підійде як маленький подаруночок, коли ідете в гості чи на якесь свято.
Сама бутилочка склянна 100мл. На ній є акуратна етикетка з назвою бренду та аромату. Є захисна пробка, тому можна буде перевозити аромат при переїзді, головне її не викинути😅 також в комплекті 6 паличок.
- Запах:
Ось така піраміда заявлена виробником.
Тип аромату: водяні, квіткові
Початкова нота: Бергамот
Нота серця: Водяний гіацинт, Жасмин, Троянда
Кінцева нота: Білий мускус
Я відчуваю ось так: для мене він свіжий, цитрусово-квітковий аромат. Важко розібрати квіти по нотах, бо вони всі зливаються в один гармонійний букет. А от бергамот відчувається чітко, мені це подобається, я дуже люблю бергамот. Аромат збалансований та приємний, досить виразний (тобто його дійсно чути). Якщо б цей запах був настроєм, то бадьорим. А якщо людиною, то вихованим і галантним, але жартівливим британцем😅
Але взагалі я не люблю щоб запах був дуже сильним, лише легенька вуаль в домі, тому я ставлю 2 палички. Вистачає тоді баночки на дууууууууже довго. Для мого маленького коридорчику цього достатньо, заходиш і зразу в ніс вдаряється такий приємний свіжий аромат) Але звичайно для вітальні чи кухні потрібно більше паличок) Аромадифузор розрахований на приміщення до 25 m², це заявлено виробником. І не забувайте, що палички потрібно раз в тиждень перевертати для сильнішого запаху.
взагалі в бренду дуже широкий вибір ароматів для дому, я думаю кожний знайде собі щось до душі♥️ для кухні я б брала щось смачненьке, а для вітальні щось затишне і тепле) а ось в спальню я не експериментую з запахами
Всім тепла і затишку в домі🫶🏻
Коментар і (0)