MAXIMOVA🌷

Я вперше ламіную брови!

Я вперше ламіную брови!

Цікавий досвід для мене, адже я в салонах ніколи не ламінувала брови, лише робила корекцію та фарбування, а зараз буду це робити вперше самостійно за допомогою набору від Joly:Lab.

Вперше відкривши набір все було досить зрозуміло, акуратно запаковано, підписані всі складники та допоміжні засоби. Інструкція детально та покроково описує інформацію про складники та етапи використання.

В набір входить:

• засіб для очищення
  • 1 крок реконструкція
  • 2 крок фіксація
  • 3 крок відновлення і захист
  • аплікатор для нанесення
  • щіточка
  • ватні диски
Я вперше ламіную брови!
Я вперше ламіную брови!
Я вперше ламіную брови!
Я вперше ламіную брови!
Я вперше ламіную брови!

Спочатку вирішила підготувати брови: пофарбувала їх та трошки вищипала зайві волоски, але без фанатизму. Після ламінації краще видно форму і тоді зайві волоски будуть виділятись.

Доречі, вперше використовувала пінцет від Joly:Lab. Він виявився дуже зручним у використанні! Гострий, добре захватує волоски, щільно їх затискає. Вищипує як тонесенькі волосинки, так і товсті, навіть ті, що зламались під коренем.

Перше, що я зробила детально ознайомилась з інструкцією та визначилась з часом витримки складників на бровах.

*вперше використовуючи даний набір потрібно провести стандартний тест на алергію. У мене ніякої негативної реакції на руці не виникло, тому я сміливо приступила до використання.

Водичкова рідина в баночці з приємним ароматом, призначена для підготовки брів до ламінування, усуває забруднення (себум), видаляє залишки декоративки, також зволожує та заспокоює ішкіру (повну інформацію знайдете в описі набору).

Її просто потірбно налити на вільний диск з набору та протерти добре брови.

Саше під номером 1 - делікатно розриває дисульфідні зв’язки роблячи волосся більш гнучким та пружним. Аромат має легкий і не різкий, схожий на запах крему для депіляції. Текстура кремова.

Так як даного набору має вистачити на два використання, виробник рекомендує не розрізати саше, а робити прокол та через нього діставати продукт, це мінімізує контакт з повітрям. Потім прокол потрібно заклеїли скотчем до наступного використання.

Я так і зробила, голкою проколола передню стінку саше і видавлювала через неї продукт. Це виявилось дуже зручно. Наносила засіб на аплікатор з набору і ним розподіляла продукт по бровах. Потім зверху накладала плівку.

В інстуркції вказаний час витримки даного етапу: 6-13 хвилин для різного типу волосся. Я витримувала 10 хв.

Після закінчення часу ватним диском потрібно зняти залишки продукту.

Плівка також від бренду Joly:Lab. Неймовірно зручна та має продумане оформлення пакування! На одній з стінок коробки є віконце, через яке потрібно протягнути стрічку плівки, а знизу є ніж, що легко її відрізає. Ширина плівки ідеального розміру👌

Саше під номером 2 - відновлює та стимулює процес вироблення нових дисульфідних зв’язків, тобто цей етап «встановлює» в бажану позицію волоски.

На очищенні ватним диском брови після 1-го етапу, аплікатором наношу вміст другого саше, який має кремову консистенцію.

Потім прочесую брови щіточкою та викладаю їх в бажану форму.

Зверху закриваю плівкою.

Час витримки даного етапу 5-12 хвилин. Я витримувала 9 хв.

Після закінчення часу я добре протерла брови ватним диском.

Останнє саше під номером 3 - сприяє ефективному зміцненню волосків, піклуючись про шкіру, живить і зволожує її.

Цей етап не потрібно змивати.

Даний засіб схожий на сироватку, прозорий і негустий. Я наносила його прямо на щіточку та прочісувала брови. Таким чином волоски рівномірно покриваються продуктом.

… я залишилась дуже задоволена!

Ефект вийшов прекрасний, такими свої брови я ще ніколи не бачила😊 (зрозуміло, що від роботи професіонала результат буде більш чітким) але в такому домашньому використанні я бачу багато плюсів:

• можна зробити в будь-який зручний час (важливо для працюючих дівчат, кому важко підлаштувати графік для салону або виділити час на це)
  • легкість процесу (насправді нічого складного немає)
  • ціна

Негативної дії на шкіру не було, вона трошечки почервоніла на початку брів і через годину заспокоїлась. Шулешіння не було.