Anastasiiacurlypro

Засіб для нігтів з діамантами від Eveline

Засіб для нігтів з діамантами від Eveline

Періодично я покриваю нігті гель-лаком, але через те, що вони самі по собі тонкі та ламкі після зняття з ними відбувається жах. Один з нігтів був аварійно зламаний на половину, тому найближчі місяці 3, можливо і більше я буду без покриття. А після процедури зняття гель-лаку я бачу, що пластина дуже пошкоджена. Тому переходимо до екстрених дій.

Я люблю засоби для нігтів від Eveline. Вони завжди класні, бюджетні і їх легко знайти у фізичних магазинах. Я придбала засіб який ще не пробувала. Це комплекс з діамантами.

Нам обіцяють зміцнення нігтів та захист від ламкості та тріщин.

Спосіб застосування: У 1-й день нанести препарат безпосередньо на нігті. На 2-й день нанести поверх другий шар препарату. На 3-й день зняти всі шари за допомогою засобу для зняття лаку NAIL THERAPY і повторити 2-х денну процедуру знову. Застосовувати протягом 2-х тижнів, після чого припинити застосування препарату на 1 місяць.

Лак має специфічний запах самого лаку, як і усі інші. Текстуру доволі рідку, тому необхідно набирати не багато засобу. На нігтях він дуже швидко застигає, але не виглядає, як звичайний прозорий лак, а виглядає ніби нігті просто чимось зволожили. Після використання нігті помітно виглядають охайніше та більш захищені.

Засіб для нігтів з діамантами від Eveline