lyuba_belllaaa

Аромати осені

Аромати осені
Аромати осені

Отже, мої осінні скарби.

Dior Poison Girl Парфумована вода

Аромат що п'янить своєю отрутною солодкістю, але шлейф того точно вартий.

Чим пахне?

Неймовірний лікерно-мигладбний старт, трішки освіжений гірким апельсином. Початкові ноти пахнуть мені новим роком, апельсинами і лекгим ігристим.

Старт злітає дуже швидко, і вже за півгодини вас чекає густий букет троянд, але він все ще отрутно солодкий, з карамеллю і ваніллю. База неймовірно шлейфова, гіркий мигдаль, суха кондитерська ваніль та трішки деревяшок. Це найфлейшовіші мої парфуми, абсолютно неймовірно можуть збити з ніг всіх оточуючих - якщо переборщити з кількістю. Дуже раджу любителькам гурманіки і шлейфу, ви точно не лишитесь непоміченою з ним.

Моєму флакону років 5 - і я ледь ледь використала 30 мл. Одна проблемка - мій пульверизатор став бризкати з часом струменем, а не тонко розпилюватись. Через це, якщо наносити на одяг - він лишає сліди. Парфум темний, і тут треба бути обережним. Користуюсь з задоволення ❤️

Аромати осені

Далі незаслужено забутий але дуже красивий аромат

Escada Magnetism Парфумована вода

Випушено аж у 2003 році!

Складна піраміда:

Верхні ноти: Червоні ягоди, Чорна смородина, Бруньки чорної смородини, Лічі, Ананас і Диня;

Середні ноти: Зелене листя, Базилік, Квітка мигдалю, Ірис, Фрезія, Геліотроп, Жасмин, Магнолія, Троянда, Тмин і Конвалія;

Базові ноти: Карамель, Ваніль, Пачулі, Бензоїн, Сандал, Мускус, Амбра і Ветівер.

Відкривається терпкою смородиною, червоними яягодами і лічі. З часом переходить у яскраву соковиту зелень, базилік і білі квіти. Солодкість здавляє обороти.

База солодка, але це не гурманіка - це тонка ніжна ваніль мускус і сандал. Аромат неймовірний, я постійно хочу нюхати його зі шкіри. Планую завершити флакон у цьому сезоні, і сумуватиму за ним точно ⭐️

І останній аромат - вже класика.

Giorgio Armani Si парфумована вода.

Ну яка ж це смородинова краса, шедевр Крістін Нажель.

У піраміді жодної зайвої ноти

Верхня нота: Лист чорної смородини;

Середні ноти: Троянда травнева і Фрезія;

Базові ноти: Ваніль, Пачулі, Деревні ноти і Амброксан.

Смородиновий старт у поєднання з терпким смородиновим листям, який плавно переходить у ніжну троянду, і закривається пачулі, деверяшками і ваніллю. Солодкий, але з характером!

Аромат потужний, дуже прямолінійний. Трішки несучасний на мій смак, але дуже красивйи. Стійкість - до кінця дня, шлейф- кілометр. Це потрібно мати на увазі при покупці. Користуюсь дуже помірно, цьому флакону років 7, і закінчуватись він ще не планує 😆 Потемнів, настоявся, і став просто вбивчо шлейфовим -я користуюсь лише коли планую бути на вулиці.

Таким мій набір на холодні дні, коли хочеться зігрітись.

Діліться вашими улюбленими осінніми ароматами 😀