Strange Love

ТОП-5 найсексуальніших жіночих ароматів

ТОП-5 найсексуальніших жіночих ароматів

Ось топ-5 найсексуальніших жіночих ароматів на мою скромну думку. Однак будь-який аромат стане кращим, якщо під руку у вас буде галантний кавалер... Хто він? Давайте глянемо

Цей аромат створений для спокусливих і впевнених у собі жінок. Він поєднує в собі багатство темних, пікантних і квіткових ноток, таких як орхідея, трюфель, жасмин і ваніль. Black Orchid – це ідеальний аромат для вечірнього виходу або романтичного побачення. Якщо вам доведеться бути супутницею Гаррісон Форда на червоній доріжці (Аліна, це я про тебе), беріть Black Orchid.

Цей аромат є класикою жанру. Він був створений в 1998 році і з того часу залишається одним з найпопулярніших жіночих ароматів у світі. Hypnotic Poison Dior – це аромат загадкової, вмілої і спокусливої жінки. Він поєднує в собі нотки мигдалю, сливи, ванілі та мускусу. Іноді я чую в ньому анісове відлуння його геніального предка Poison. Одразу скажу, що аромат марципановий та густий, дуже токсичний та важкий в хорошому розумінні цього слова, до того ж зараз він звучить з легким нальотом ретро, а тому не усім сподобається. Тому пропоную в якості альтернативи більш цитрусовий та зрозумілий фланкер Poison Girl. Том Харді покликав кататися на моцику на першому побаченні? Нанеси на себе одну хмаринку Hypnotic Poison.

Цей аромат – це справжня знахідка для вольових дівчат з неформальним та сучасним баченням світу. Він поєднує в собі нотки мускусу, троянди, бергамоту та сливи. Musc Noir Rose – це ідеальний аромат для побачення з рок-музикантом. Він ідеально ляже на спокусливе тіло, покрите татуюваннями та гарячими поцілунками. Якби довелося стати ґруппі Дам'яно Давіда, взяла б саме Musc Noir Rose.

Цей аромат – це витончений і розкішний аромат для жінок, які знабть собі ціну. Він поєднує в собі нотки кардамону, півонії, туберози, жасмину та мускусу. Він пряний, однак в той же час по-солодкому тягучий за рахунок кокосу та амбри. Crystal Noir – це ідеальний аромат для вечірнього виходу з галантним чоловіком. Бачу власницю цього аромату у легкій шовковій комбінації під руку з надійним зрілим кавалером. Покликав на побачення Кіану Рівз? Беріть Crystal Noir.

Цей аромат – наркотик. Рожевий перець, неролі, бергамот та карамель дарують йому непередавану сексуальну токсичність. Проте, на відміну від Hypnotic Poison, цей аромат легкий та дзвінкий. Він про ненав'язливий флірт, який переростає в запальну ніч. Love Don't Be Shy – це про тих, хто любить пускати бісики очима, про тих, хто має майстра спорту з кокетства. Йдеш на прем'єру "Барбі" з Гослінгом? Бери Love Don't Be Shy.