Vik_Sem

LUM | Дбайливий догляд за шкірою обличчя

Сьогодні хочу розповісти вам про систему догляду за шкірою обличчя, LUM Професійний догляд для нормальної шкіри обличчя. З цим набором я познайомилася майже місяць тому, цього часу мені було достатньо, щоб зрозуміти принцип взаємодії із моєю шкірою, результат. Мені подобається, що бренд LUM створили саме набір з 4-ох продуктів догляду за шкірою, адже комплексний підхід у догляді дуже важливий, щоб не комбінувати різні засоби з різних лінійок догляду, можна відразу придбати набір, який включатиме відразу очищення, тонізування і зволоження.

До речі, у мене комбінований тип шкіри, залежить від сезону і клімату, в якому я знаходжуся, час від часу моя шкіра може бути повністю сухою, або жирною, або комбінованою, тому особисто мені дуже важливий якісний догляд за обличчям.

ДИЗАЙН:

Дуже мила та естетична картонна упаковка в якій представлений сам набір, із щільного картону кремового кольору, дизайн у мінімалістичному стилі із золотими буквами. Це виглядає дуже стильно і наче набір створили саме для тебе і запакували з неймовірною любов'ю)) Хоча, впевнена, що так і було))

Підтримуйте здоровий і доглянутий стан епідермісу щодня з набором «Професійний догляд для нормальної шкіри обличчя» бренду LUM. Б'юті-продукти в складі дбайливо очищають епідерміс, усувають лущення, сухість і появу подразнень. Активні компоненти зволожують, освіжають і регенерують шкірний покрив, запобігаючи появі дрібних зморшок і підвищуючи пружність.

Почну по черзі розповідати про кожен засіб і перший етап догляду завжди починається з очищення. У наборі пропонується очищення у два кроки.

1й крок - демакіяж - Гідрофільна олія-гель для обличчя LUM Hydrophilic Oil-Gel

Засіб представлений у прозорому флаконі з щільного пластмаси, на лицьовій частині є мінімум інформації про засіб. Дуже зручний тип дозатора – помпа, за допомогою легкого натискання засіб видавлюється на руку. Спочатку було захисне кільце від випадкового натискання.

Переваги:

• ефективно розчиняє макіяж, тональну основу, сонцезахисні засоби, пил, надлишок себума і забруднення навколишнього середовища;
  • суміш натуральних олій дарують тонкий аромат, мені нагадує армат бабл гам;
  • забезпечує відчуття свіжості та чистоти;
  • підходить для всіх типів шкіри;
  • усуває стягнутість, сухість і лущення.

Зазвичай, такі засоби я використовую у вечірній рутині. Перед використанням засіб треба збовтати. Я наношу невелику кількість засобу на сухе обличчя сухими руками та ніжно помасажую круговими рухами. Потім треба змочити шкіру водою до отримання молочної емульсії та ще раз помасажувати обличчя до повного розчинення макіяжу та забруднень. Ретельно змити водою. Хочу зазначити, що засіб може створювати відчутя плівки на очах, але після вмивання гелем це відчуття зникає. Тому, для мене це не критично.

Очищаюча пінка для шкіри обличчя знаходиться у форматі флакона із прозорого пластику. Дизайн флакона оформлений стильно, мінімалістично та естетично.

Пінка виходить спокійно і без проблем. Консистенція - пишна та повітряна. Приємно нею користуватися. Колір білий.

Переваги:

• ніжно очищає шкіру від забруднень, надлишку себума, декоративної косметики;
  • екстракт равлика захищає від УФ-променів і повертає пружність;
  • гідролат лаванди чинить антисептичну, зволожувальну, заспокійливу та антибактеріальну дію;
  • мигдальна олія підвищує тонус і пружність;
  • Д-пантенол активізує регенерацію та оновлення клітин, дезінфікуючи епідерміс.

Пінку використовую двічі на день, вранці та ввечері – перед сном. Аромат - ледь вловимий, парфумований, ненав'язливий. Для повноцінного очищення вистачає кілька натискань на дозатор. Витрата досить економічна, такого обсягу я думаю вистачить на кілька місяців використання. Шкіра після використання чиста та свіжа. За тактильними відчуттями бархатиста та м'яка.

Зволожувальний тонік для нормальної шкіри обличчя LUM Tonic

Тонік випускається в невеликому прозорому флаконі, ідентичне оформлення як і у всіх засобів в наборі. Флакон оснащений кришкою диск-топ, відкривається та закривається в одне натискання. Дуже зручний та економний формат використання. По текстурі тонік нагадує звичайну воду, колір ніжно рожевий.

Переваги:

• глибоко зволожує шкірний покрив і вирівнює тон, мікрорельєф;
  • гіалуронова кислота підтримує оптимальний водний баланс;
  • захищає від лущення, сухості та відчуття стягнутості;
  • рожева вода уповільнює процеси старіння;
  • заспокоює подразнення, почервоніння і запалення.

Тонік я використовую після кожного вмивання гелем, тобто ніби доочищаю шкіру від залишків миючого засобу. Також можу тонік використовувати протягом дня, щоб освіжити шкіру та просто очистити її від природних забруднень, що накопичилися на шкірі протягом дня.

Спочатку трохи рідини капаю на ватний диск. Він моментально стає вологим. Потім круговими рухами протираю диском обличчя. Під час процесу відчувається приємна прохолода та свіжість. Шкіра миттєво вбирає засіб.

Тонік відмінно освіжає та пом'якшує шкіру обличчя, а також відновлюватиме баланс шкіри після вмивання. За тактильними відчуттями шкіра дуже м'яка і ніжна, а також матова.

Ліфтинг-сироватка LUM Lifting Serum

Мені подобається, що бренд залишає за клієнтом вибір крему для обличчя і у наборі останнім етапом є сироватка.

Переваги:

• стимулює оновлення та регенерацію шкіри;
  • колаген підвищує пружність і еластичність;
  • покращує структуру і тон шкірного покриву;
  • гіалуронова кислота активно зволожує й утримує вологу в глибоких шарах;
  • уповільнює процеси старіння і згладжує зморшки, тонкі лінії.

Сироватка має приємну, легку, кремову консистенцію, молочного кольору. Текстура не дуже густа, приємно розподіляється по обличчю та шиї.

Флакон має зручний дозатор, помпа добре віддає продукт. Але кришечка достатньо ніжна, після падіння з'явились тріщинки, що псує естетичний вид цієї сироватки. Чудово поглинається шкірою і підходить як база під макіяж. Зволоження цієї сироватки мені зазвичай достатньо.

Відмінні засоби високої якості, які ідеально підходять для щоденного використання, подобається, що набор можна з легкістю підібрати під свій тип шкіри, а якщо не виходить зробити це самостійно, то можна підібрати з домопомогою косметолога. Також, зручно, що можна придбати всі засоби окремо. Красива упаковка, зручні флакони, ненав'язливий аромат засобів і ефект на моїй шкірі, я залишилася задоволена всіма засобами в наборі.

✅Красива упаковка

✅Бюджетна вартість

✅Комплексний підхід

✅Якісні продукти

✅Ненав'язливий аромат

✅ Гарний склад

✅Економна витрата

Я РЕКОМЕНДУЮ!